Cum să găsești pe cineva pe Telegram

Dacă ești nou în lumea Telegram și îți dorești să găsești pe cineva în această platformă de mesagerie populară, ești în locul potrivit. Indiferent dacă încerci să găsești un prieten vechi, un coleg de muncă sau o comunitate interesantă, Telegram oferă mai multe modalități de a găsi persoane și de a te conecta cu ele.

În cele ce urmează, îți vom arăta diferite metode prin care poți găsi pe cineva pe Telegram, astfel încât să poți începe să comunici rapid și ușor cu alții. Fie că ești pe dispozitiv mobil sau pe calculator, aceste sfaturi te vor ajuta să navighezi prin Telegram și să găsești persoanele pe care le cauți.

Găsește un user folosind funcția de căutare

Funcția de căutare îți permite să găsești utilizatori, comunități publice sau canale pe Telegram. Metoda este simplă, însă depinde dacă știi sau nu numele utilizatorului.

Va trebui să apeși lupa / simbolul de căutare din dreapta sus și să scrii numele dorit în casetă. În cazul în care utilizatorul nu se află între contactele tale, îl vei găsi în josul istei.

Adaugă utilizatori din apropierea ta

Telegram îți permite să conversezi cu alți utilizatori care se află în apropierea ta. Va trebui să ai funcția de localizare a telefonului pornită.

Pentru chatul bazat pe locație din Telegram, intră în meniul aplicației și apoi apasă People Nearby. Confirmă accesul la locație și apoi alege din listă utilizatorul cu care vrei să vorbești. Distanța până la aceștia este aproximativă.

Adaugă un număr de telefon în agendă

Dacă ai numărul de telefon al cuiva însă nu știi username-ul, poți adăuga numărul în agenda telefonului. Contactul va fi updatat în lista de Telegram.

Apoi, folosind funcția de căutare din Telegram, scrie numele sub care l-ai salvat în agendă. În cazul în care ai șters un contact din greșeală, poți să resetezi contactele pentru a-l recupera.

Folosește un bot

Poți să adaugi un bot în Telegram pentru a-ți căuta prietenii mai ușor. Acesta se numește Telegram Friends și e foarte ușor de utilizat.

De la adresa oficială apasă Open in Telegram pentru a-l deschide în aplicație. Apoi apasă Start și urmează instrucțiunile.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de chat prezentă pe toate platformele fixe și mobile. Cu ajutorul ei vorbești cu prietenii prin mesaje sau telefonic, trimiți poze și clipuri sau faci videoconferințe. Poți să faci bani din Telegram sau poți să creezi grupuri de comunicare.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…