Cum să faci bani din Telegram

Dacă ești în căutarea unui mod eficient de a face bani online, trebuie să știi că Telegram poate fi o sursă bună de venit. În acest articol, vom explora diferitele moduri prin care poți profita de această platformă de mesagerie instantanee pentru a-ți crește veniturile.

Vom acoperi tot ce trebuie să știi pentru a începe să faci bani pe această platformă și îți vom arăta și câteva exemple. Iată cum să faci bani din Telegram.

Avantajele monetizării Telegram

Telegram are mai multe avantaje competitive față de alte aplicații instant messenger. Acestea includ posibilitatea utilizatorilor de a crea canale Telegram ușor de realizat, atât pentru comunicare, cât și pentru monetizare. De asemenea, Telegram nu are publicitate în aplicație, ceea ce îl face atractiv pentru audiențe educate care sunt interesate de cele mai recente tendințe online.

Iată și câteva statistici Telegram care te ajută să înțelegi amploarea utilizării acestei aplicații: 552 milioane utilizatori activi, disponibil în 58 de limbi, grupele de vârstă care folosesc cel mai mult Telegram sunt 25-34 ani (31%) și 18-24 ani (22%).

De asemenea, competiția pentru monetizarea Telegram este relativ redusă, fiind o metodă nouă. De asemenea, aici poți adăuga un bot care să automatizeze anumite procese pentru ca tu să te ocupi de partea creativă. Utilizarea acestora nu este interzisă, ci chiar încurajată de aplicație.

Câteva exemple de monetizare a canalelor de Telegram

Atunci când vrei să faci bani din Telegram, trebuie să îți strângi audiența, să o cunoști și să creezi o relație de încredere cu membrii comunității tale. Fii respectuos, nu face campanii agresive și nu posta doar conținut publicitar. Iată câteva exemple prin care poți face bani folosind Telegram:

  • Marketing afiliat. Acest tip de marketing înseamnă publicarea ofertelor de la diferiți comercianți și obținerea unui comision atunci când cineva cumpără folosind link-ul de la tine. Telegram este aplicația perfectă pentru oferte limitate sau last minute, iar bot-ul tău de pe canal poate publica la intervale regulate link-urile de afiliat care îți aduc bani.
  • Postări plătite pe canalul tău. Publicitatea pe canalul tău depinde mult de câți subscriberi ai și de profilul acestora. Poți publica, regulat, conținutul diferitelor companii, contra unei sume de bani stabilite de comun acord. De asemenea, poți să fixezi mesajul publicitar în partea de sus a canalului pentru o anumită perioadă de vreme.
  • Creează un canal cu plată. Pentru conținut exclusiv, poți crea un canal premium pe Telegram. Accesul la acesta se poate face contra unei sume de bani sau pe baza unui abonament. Oferă conținut de calitate precum cursuri sau tutoriale, ori artă digitală creată de tine! Nu este o scuză să faci scam-uri sau alte activități ilegale, respectă-ți clienții și canalul tău va crește.

Alte feluri în care poți face bani pe Telegram sunt serviciile de creare de boți, vânzarea produselor create de tine (caz în care Telegram va fi un canal de publicitate și nu sursă directă de venit), vânzarea de stickere unice, activități de tip fundraiser pentru cauze umanitare sau chiar vânzarea canalelor mari.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare accesibilă de pe telefon, PC sau orice device care are un browser de internet. Reprezintă una dintre alternativele sigure la WhatsApp și este folosit zilnic de mai mult de 500 de milioane de utilizatori.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp
Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp

Cu toții folosim WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii, familia și colegii. Dar știai că poți să creezi și să gestionezi evenimente direct din aplicație? Această funcție este extrem de utilă pentru organizarea întâlnirilor, cursurilor online sau altor activități de gru…

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…