Cum să faci bani din Telegram

Dacă ești în căutarea unui mod eficient de a face bani online, trebuie să știi că Telegram poate fi o sursă bună de venit. În acest articol, vom explora diferitele moduri prin care poți profita de această platformă de mesagerie instantanee pentru a-ți crește veniturile.

Vom acoperi tot ce trebuie să știi pentru a începe să faci bani pe această platformă și îți vom arăta și câteva exemple. Iată cum să faci bani din Telegram.

Avantajele monetizării Telegram

Telegram are mai multe avantaje competitive față de alte aplicații instant messenger. Acestea includ posibilitatea utilizatorilor de a crea canale Telegram ușor de realizat, atât pentru comunicare, cât și pentru monetizare. De asemenea, Telegram nu are publicitate în aplicație, ceea ce îl face atractiv pentru audiențe educate care sunt interesate de cele mai recente tendințe online.

Iată și câteva statistici Telegram care te ajută să înțelegi amploarea utilizării acestei aplicații: 552 milioane utilizatori activi, disponibil în 58 de limbi, grupele de vârstă care folosesc cel mai mult Telegram sunt 25-34 ani (31%) și 18-24 ani (22%).

De asemenea, competiția pentru monetizarea Telegram este relativ redusă, fiind o metodă nouă. De asemenea, aici poți adăuga un bot care să automatizeze anumite procese pentru ca tu să te ocupi de partea creativă. Utilizarea acestora nu este interzisă, ci chiar încurajată de aplicație.

Câteva exemple de monetizare a canalelor de Telegram

Atunci când vrei să faci bani din Telegram, trebuie să îți strângi audiența, să o cunoști și să creezi o relație de încredere cu membrii comunității tale. Fii respectuos, nu face campanii agresive și nu posta doar conținut publicitar. Iată câteva exemple prin care poți face bani folosind Telegram:

  • Marketing afiliat. Acest tip de marketing înseamnă publicarea ofertelor de la diferiți comercianți și obținerea unui comision atunci când cineva cumpără folosind link-ul de la tine. Telegram este aplicația perfectă pentru oferte limitate sau last minute, iar bot-ul tău de pe canal poate publica la intervale regulate link-urile de afiliat care îți aduc bani.
  • Postări plătite pe canalul tău. Publicitatea pe canalul tău depinde mult de câți subscriberi ai și de profilul acestora. Poți publica, regulat, conținutul diferitelor companii, contra unei sume de bani stabilite de comun acord. De asemenea, poți să fixezi mesajul publicitar în partea de sus a canalului pentru o anumită perioadă de vreme.
  • Creează un canal cu plată. Pentru conținut exclusiv, poți crea un canal premium pe Telegram. Accesul la acesta se poate face contra unei sume de bani sau pe baza unui abonament. Oferă conținut de calitate precum cursuri sau tutoriale, ori artă digitală creată de tine! Nu este o scuză să faci scam-uri sau alte activități ilegale, respectă-ți clienții și canalul tău va crește.

Alte feluri în care poți face bani pe Telegram sunt serviciile de creare de boți, vânzarea produselor create de tine (caz în care Telegram va fi un canal de publicitate și nu sursă directă de venit), vânzarea de stickere unice, activități de tip fundraiser pentru cauze umanitare sau chiar vânzarea canalelor mari.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare accesibilă de pe telefon, PC sau orice device care are un browser de internet. Reprezintă una dintre alternativele sigure la WhatsApp și este folosit zilnic de mai mult de 500 de milioane de utilizatori.

Cum recuperezi mesajele șterse de pe Telegram
Cum recuperezi mesajele șterse de pe Telegram

Ai șters vreodată din greșeală un mesaj important din Telegram și ai dorit să existe o modalitate de a-l recupera? Nu îți griji – cu doar câțiva pași simpli poți recupera cu ușurință mesajele pe care le-ai pierdut. Poate ai pierdut imagini importante pentru muncă sau am…

Cum să faci bani din Telegram
Cum să faci bani din Telegram

Dacă ești în căutarea unui mod eficient de a face bani online, trebuie să știi că Telegram poate fi o sursă bună de venit. În acest articol, vom explora diferitele moduri prin care poți profita de această platformă de mesagerie instantanee pentru a-ți crește veniturile. Vom a…

Cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram
Cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram

Bifa albastră este un element dorit pe majoritatea rețelelor de socializare. Aceasta înseamnă că acel cont este autentic, că persoana din spatele său este reală. Telegram a implementat verificarea conturilor în încercarea de a crea un mediu mai sigur în aplicație. Iată, așada…

Cum salvezi clipurile video de pe Telegram pe telefonul cu Android
Cum salvezi clipurile video de pe Telegram pe telefonul cu Android

Telegram este o aplicație de chat care câștigă popularitate. Are tot felul de funcții și opțiuni de personalizare. Aplicația este cloud based. Asta înseamnă că nu se vor salva în telefonul tău decât acele fișiere alese de tine. De aceea, în cele ce urmează îți vom arăta cum s…

Cum activezi WhatsApp fără un cod de verificare
Cum activezi WhatsApp fără un cod de verificare

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare, având 2,24 miliarde de utilizatori. Pentru a evita crearea de conturi false, mai ales prin metode automate, administratorii vor cere o verificare a identității celui ce folosește contul. În cele ce urmează îț…