Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri.

Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una dintre funcțiile utile ale Telegram care nu se găsesc pe WhatsApp și, în cele ce urmează, îți vom arăta cum să îi instalezi.

Cum adaugi un bot pe un grup de Telegram

Dacă dorești să adaugi un bot pe grupul tău de Telegram, în special dacă are foarte mulți utilizatori, va trebui să îl adaugi ca și pe orice alt utilizator. Astfel:

  • Intră în aplicația Telegram la grupul dorit.
  • Apasă simbolul grupului și apoi Add member.
  • Scrie numele botului începând cu @ și apoi apasă butonul de validare.

Vei constata că în partea de jos apare un simbol nou. Apăsând pe acesta, vei putea vedea capacitățile botului. Una dintre cele mai comune este programarea de răspunsuri automate.

Dacă dorești să cauți boți pentru task-uri specifice, unul dintre site-urile unde vei găsi foarte mulți este  https://botsfortelegram.com/.  În cazul în care va trebui să resetezi contactele în aplicația Telegram, boții vor rămâne activi și nu va fi nevoie să îi adaugi din nou.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație instant messenger pentru Android. Este structurată interesant, cu funcții inedite și suportă apeluri video. Pentru o comunicare extinsă, poți crea grupuri de comunicare sau canale.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …