Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore.

În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. Procesul este simplu și îți dă șansa să oferi conținut mai bun celor ce te urmăresc.

Adaugă muzică la un story pe Instagram

Muzica te ajută să folosești Instagram Stories ca un profesionist. Dacă vrei să adaugi un mood sau să accentuezi ceea ce vrei să exprimi prin story, o piesă potrivită îți va aduce vizualizări mai multe.

Începe crearea unui story pe Instagram, alege imaginea sau clipul video și după aceea urmează pașii aceștia:

  • Apasă icon-ul de stickere din susul ecranului.
  • Selectează Music.
  • Caută piesa pe care o dorești și apasă pe ea.
  • Mută titlul piesei oriunde pe ecran s-ar potrivi cel mai bine.
  • Continuă cu editarea story-ului așa cum îți dorești.

Dacă vrei să adaugi muzică la un reel ai aici un ghid pas cu pas despre cum să folosești Instagram Reels. Reels îți oferă mai multă libertate de mișcare putând sincroniza imaginea cu track-ul audio, să modifici viteza de redare și să selectezi layoutul potrivit.

Adaugă muzică la o postare pe Instagram

Din păcate, nu poți să adaugi muzică direct la o postare pe Instagram, nici măcar dacă încarci un clip video. Însă poți folosi un movie editor pentru Android. Noi am ales InShot – Video Redactor, deoarece îți oferă posibilitatea să transformi o imagine în clip video și să îi adaugi propria muzică în background. Selectează poza, adaugă un track audio, sincronizează durata și apoi continuă editarea. Ai la dispoziție stickere, filtre, efecte, etc. Rezultatul îl poți urca direct pe Instagram.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială creată pentru a distribui conținut foto și video. Încarcă-ți propriile creații și apoi editează-le pentru a oferi conținut de calitate și pentru a aduna urmăritori. Clipurile video pot fi distribuite ca reels, cu mai multe opțiuni de editare.

  2. InShot - Video Redactor

    InShot – Video Redactor

    InShot – Video Redactor este un editor video pentru Android. Aplicația este optimizată pentru crearea și editarea de clipuri video destinate rețelei Instagram. Editează creațiile proprii folosind filtre, efecte, picture in picture, adaugă stickere sau text și apoi postează.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …