Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore.

În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. Procesul este simplu și îți dă șansa să oferi conținut mai bun celor ce te urmăresc.

Adaugă muzică la un story pe Instagram

Muzica te ajută să folosești Instagram Stories ca un profesionist. Dacă vrei să adaugi un mood sau să accentuezi ceea ce vrei să exprimi prin story, o piesă potrivită îți va aduce vizualizări mai multe.

Începe crearea unui story pe Instagram, alege imaginea sau clipul video și după aceea urmează pașii aceștia:

 • Apasă icon-ul de stickere din susul ecranului.
 • Selectează Music.
 • Caută piesa pe care o dorești și apasă pe ea.
 • Mută titlul piesei oriunde pe ecran s-ar potrivi cel mai bine.
 • Continuă cu editarea story-ului așa cum îți dorești.

Dacă vrei să adaugi muzică la un reel ai aici un ghid pas cu pas despre cum să folosești Instagram Reels. Reels îți oferă mai multă libertate de mișcare putând sincroniza imaginea cu track-ul audio, să modifici viteza de redare și să selectezi layoutul potrivit.

Adaugă muzică la o postare pe Instagram

Din păcate, nu poți să adaugi muzică direct la o postare pe Instagram, nici măcar dacă încarci un clip video. Însă poți folosi un movie editor pentru Android. Noi am ales InShot – Video Redactor, deoarece îți oferă posibilitatea să transformi o imagine în clip video și să îi adaugi propria muzică în background. Selectează poza, adaugă un track audio, sincronizează durata și apoi continuă editarea. Ai la dispoziție stickere, filtre, efecte, etc. Rezultatul îl poți urca direct pe Instagram.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o rețea socială creată pentru a distribui conținut foto și video. Încarcă-ți propriile creații și apoi editează-le pentru a oferi conținut de calitate și pentru a aduna urmăritori. Clipurile video pot fi distribuite ca reels, cu mai multe opțiuni de editare.

 2. InShot - Video Redactor

  InShot – Video Redactor

  InShot – Video Redactor este un editor video pentru Android. Aplicația este optimizată pentru crearea și editarea de clipuri video destinate rețelei Instagram. Editează creațiile proprii folosind filtre, efecte, picture in picture, adaugă stickere sau text și apoi postează.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …