Cele mai bune aplicații cu jocuri muzicale pentru Android cu care copiii pot învăța tainele muzicii

Cunoașterea muzicii deschide noi orizonturi și stimulează creativitatea. Învățată de la o vârstă fragedă, muzica ajută la dezvoltarea armonioasă și la acumularea de noi aptitudini de comunicare, mult mai complexe.

Pentru a ține copiii conectați într-o activitate care le este necesară, am creat această listă cu aplicații muzicale și jocuri de copii cu muzică pentru Android. Sunt create special pentru cei de vârstă fragedă și le oferă toate genurile pe care le pot asculta fără probleme.

  1. Lost in Harmony

    Lost in Harmony

    Lost in Harmony este un joc cu ritm pentru Android. Trebuie să ții ritmul pe ecranul telefonului pentru a înainta și să faci swipe sau jump pentru a evita obstacole. Experimentează muzica prin aventurile lui Mirai și ale lui Kaito. Vei avea piese de la cei mai buni artiști ai momentului!

  2. Mozart Baby Sleep

    Mozart Baby Sleep

    Mozart Baby Sleep este o aplicație cu muzică pentru Android destinată bebelușilor. Când copilul este agitat sau vrea să adoarmă, pune-i muzică de la cel mai mare compozitor al tuturor timpurilor. Fiecare piesă este selectată pentru a-l calma pe cel mic, în același timp dezvoltând urechea muzicală.

  3. Incredibox

    Incredibox

    Incredibox este un joc cu muzică pentru Android prin care creezi sau mixezi ceea ce îți place. Condu o trupă de beatboxeri, fiecare cu talentul său special. Aranjează-i în ordinea care îți place pentru a înregistra creații unice.

  4. Lanota

    Lanota

    Lanota este un joc de memorie muzicală pentru Android. Cântă fiecare piesă și urmărește ritmul pentru a explora lumea magică și a debloca fiecare gen în parte. Fiecare gen îți va aduce albume și topuri diferite care vor reconstrui lumea în care se desfășoară acțiunea.

  5. SongPop 2

    SongPop 2

    SongPop 2 este un joc educativ pentru Android care îți va testa cunoștințele muzicale. Ascultă mai mult de 100.000 de piese de la cei mai mari artiști, ghicește titlul și cântărețul și apoi provoacă-ți prietenii. Poți practica în mod solo pentru a dobândi cunoștințe noi din toate genurile.

  6. YouTube Kids

    YouTube Kids

    YouTube Kids este aplicația special creată pentru copii a YouTube. Aici cei mici vor găsi muzică și clipuri potrivite pentru vârsta lor. Vor fi excluse în special clipurile care conțin violență, limbaj licențios și te va lăsa să impui limite în ceea ce privește timpul de folosire al aplicației.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…