Cele mai bune aplicații cu jocuri muzicale pentru Android cu care copiii pot învăța tainele muzicii

Cunoașterea muzicii deschide noi orizonturi și stimulează creativitatea. Învățată de la o vârstă fragedă, muzica ajută la dezvoltarea armonioasă și la acumularea de noi aptitudini de comunicare, mult mai complexe.

Pentru a ține copiii conectați într-o activitate care le este necesară, am creat această listă cu aplicații muzicale și jocuri de copii cu muzică pentru Android. Sunt create special pentru cei de vârstă fragedă și le oferă toate genurile pe care le pot asculta fără probleme.

 1. Lost in Harmony

  Lost in Harmony

  Lost in Harmony este un joc cu ritm pentru Android. Trebuie să ții ritmul pe ecranul telefonului pentru a înainta și să faci swipe sau jump pentru a evita obstacole. Experimentează muzica prin aventurile lui Mirai și ale lui Kaito. Vei avea piese de la cei mai buni artiști ai momentului!

 2. Mozart Baby Sleep

  Mozart Baby Sleep

  Mozart Baby Sleep este o aplicație cu muzică pentru Android destinată bebelușilor. Când copilul este agitat sau vrea să adoarmă, pune-i muzică de la cel mai mare compozitor al tuturor timpurilor. Fiecare piesă este selectată pentru a-l calma pe cel mic, în același timp dezvoltând urechea muzicală.

 3. Incredibox

  Incredibox

  Incredibox este un joc cu muzică pentru Android prin care creezi sau mixezi ceea ce îți place. Condu o trupă de beatboxeri, fiecare cu talentul său special. Aranjează-i în ordinea care îți place pentru a înregistra creații unice.

 4. Lanota

  Lanota

  Lanota este un joc de memorie muzicală pentru Android. Cântă fiecare piesă și urmărește ritmul pentru a explora lumea magică și a debloca fiecare gen în parte. Fiecare gen îți va aduce albume și topuri diferite care vor reconstrui lumea în care se desfășoară acțiunea.

 5. SongPop 2

  SongPop 2

  SongPop 2 este un joc educativ pentru Android care îți va testa cunoștințele muzicale. Ascultă mai mult de 100.000 de piese de la cei mai mari artiști, ghicește titlul și cântărețul și apoi provoacă-ți prietenii. Poți practica în mod solo pentru a dobândi cunoștințe noi din toate genurile.

 6. YouTube Kids

  YouTube Kids

  YouTube Kids este aplicația special creată pentru copii a YouTube. Aici cei mici vor găsi muzică și clipuri potrivite pentru vârsta lor. Vor fi excluse în special clipurile care conțin violență, limbaj licențios și te va lăsa să impui limite în ceea ce privește timpul de folosire al aplicației.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…