Cum să verifici data creării contului tău Telegram pe Android

Dacă folosești Telegram, s-ar putea să fii curios cu privire la data exactă când ți-ai creat contul. De obicei, această întrebare răspunde unor probleme cum ar fi depanarea problemelor contului tău sau pentru scopuri de securitate. În acest articol vom examina mai multe metode pentru a determina data creării contului tău Telegram.

Vom analiza atât metodele manuale, cum ar fi verificarea istoricului chatului, cât și metodele automate, cum ar fi utilizarea unui bot Telegram. Indiferent dacă ești un utilizator experimentat al Telegram sau ești nou pe platformă, acest ghid îți va oferi cunoștințele necesare pentru a determina data creării contului tău Telegram.

Află data creării contului folosind setările Telegram

Folosind aplicația Telegram în sine, poți afla data creării contului prin intermediul setărilor sale.

Iată pașii de urmat:

  • Deschide aplicația Telegram pe dispozitivul tău.
  • Mergi la secțiunea Settings apăsând pe pictograma cu trei linii din colțul stâng superior al ecranului.
  • Selectează Data and Storage
  • Alege Data Usage

Vei putea vedea toate datele de rețea utilizate în aplicație de când te-ai alăturat Telegram până în prezent. În partea de sus a paginii, vei vedea data creării contului tău Telegram, când te-ai înscris în aplicație.

Folosește un bot Telegram

Există un bot Telegram numit “Creation Date Bot”. Acest bot permite utilizatorilor să afle data creării oricărui cont Telegram, inclusiv a propriului cont sau a contului altor utilizatori.

Pentru a folosi botul, deschide linkul de la @creationdatebot și apasă pe butonul Start pentru a iniția o conversație cu botul.

În mod implicit, botul va afișa automat data creării contului Telegram conectat în formatul zi, lună și an.

Verifică-ți vechile conversații

Dacă vrei să determini data aproximativă de creare a contului tău Telegram, poți verifica data celui mai vechi mesaj din istoricul tău de chat.

Iată cum poți face asta:

  • Deschide aplicația Telegram pe dispozitivul tău.
  • Mergi la lista de chat și găsește cea mai veche conversație din istoricul tău de chat. Aceasta poate fi o conversație cu un prieten sau un chat de grup.
  • Derulează până la primul mesaj din chat.
  • Cauți în mod special mesaje care au fost trimise de tine. Verifică data și ora mesajului pentru a determina data la care a fost trimis.
  • Folosește aceste informații pentru a estima data la care ți-ai creat contul Telegram.

Reține că această metodă îți va oferi doar o dată aproximativă, deoarece ai putea să fi șters conversații mai vechi.

Cum verifici data înregistrării unui grup sau canal Telegram

Un alt aspect pe care utilizatorii Telegram ar putea dori să îl verifice este data la care un grup sau canal a fost înregistrat. Acest lucru poate fi util în cazul în care dorești să afli vechimea unui canal sau grup la care ai aderat sau pe care dorești să îl urmărești.

TGStat este un site web care oferă statistici și analize pentru canalele și grupurile Telegram. Acesta oferă o varietate de instrumente și funcții pentru utilizatorii Telegram, inclusiv căutarea canalelor și grupurilor, monitorizarea creșterii și engagementul acestora și verificarea datei de creare.

Iată cum poți folosi TGStat:

  • Mergi pe site-ul TGStat și caută canalul sau grupul tău Telegram.
  • Selectează canalul sau grupul potrivit și derulează în josul paginii până vezi secțiunea Channel’s age.

Ca alternativă, poți folosi o metodă mai rapidă scrie în bara de căutare a browserului https://tgstat.com/channel/@name/stat și înlocuiește @name cu numele canalului sau grupului dorit.

Această metodă este extrem de utilă, mai ales dacă dorești să afli rapid informații despre un canal sau grup fără a naviga prin multiple meniuri sau setări în aplicația Telegram.

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație instant messenger care permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje, fotografii, videoclipuri și alte tipuri de conținut. Are o sumedenie de funcții care nu se găsesc pe WhatsApp și este într-un continuu proces de îmbunătățire.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…