Cum să partajezi reels de pe Instagram pe Facebook

Ai vrut vreodată să dai share unui reel de pe Instagram către prietenii și celor ce te urmăresc pe Facebook? Poți face acest lucru, iar procesul este relativ simplu. Pentru cei care doresc să își mărească expunerea sau să se asigure că membrii familiei văd conținutul lor, partajarea de reels de pe Instagram pe Facebook este o opțiune fantastică.

Cum să conectezi Facebook cu Instagram

Partajarea reels de pe Instagram pe Facebook este o modalitate excelentă de a profita de audiențele ambelor platforme, mai ales că funcția reels de pe Instagram a crescut ca importantă. Meta a introdus, de asemenea, opțiunea de a crea reels pe Facebook. Aici ai un ghid pas cu pas despre cum folosești reels.

Cu toate acestea, s-ar putea să preferi să împărtășești conținutul actual sau viitor de pe Instagram ca reels pe Facebook, în loc să navighezi prin noile unelte de creație și să începi de la zero pe platformă.

Va trebui să te asiguri că Facebook-ul tău este conectat la Instagram. Centrul de conturi este un hub introdus de Meta pentru a îmbunătăți integrarea dintre Facebook și Instagram.

Pentru a-ți conecta conturile, urmează acești pași:

  • Pe Instagram, navighează la Settings and privacy.
  • Selectează prima opțiune, Accounts Center.
  • Apasă pe Profiles.
  • Apoi alege Add accounts.
  • Selectează contul pe care dorești să-l adaugi și apasă Continue.
  • Alege Yes, finish adding.

Vei vedea ambele conturi listate sub Profiles, indicând faptul că au fost conectate. Dacă preferi să ții conturile neconectate între ele, va trebui să descarci reels după aceea să faci upload pe Facebook.

Cum dai share pe Facebook unui reel de pe Instagram

Poți alege să dai share la reel-ul tău înainte de a-l posta, și există două metode pentru a realiza acest lucru.

Prima metodă îți oferă posibilitatea de a partaja pe Facebook înainte de a încărca fiecare reel. A doua metodă va încărca automat reels-urile tale pe Facebook, de fiecare dată când postezi.

Pentru a distribui un reel specific pe Facebook înainte de postare, urmează acești pași:

  • Creează sau încarcă reel-ul tău pe Instagram.
  • Editează reel-ul. Fii atent atunci când adaugi muzică, deoarece melodia din reel-ul tău de pe Instagram ar putea limita partajarea pe Facebook.
  • Apasă Next.
  • Derulează în jos și activează opțiunea Share to Facebook.

De asemenea, poți activa opțiunea ca reels să fie distribuite automat pe Facebook, de fiecare dată când postezi.

Pentru a face acest lucru, urmează acești pași:

  • Mergi la Settings and privacy.
  • Apoi, navighează la Sharing and remixes.
  • Activează opțiunea Sharing and recommending reels on Facebook.

Dacă dorești să distribui Reel-ul după ce l-ai încărcat deja pe Instagram, ai totuși posibilitatea de a face acest lucru. Integrarea dintre cele două platforme asigură o experiență fără probleme, făcându-l mai ușor să-ți maximizezi acoperirea.

Fie că decizi să faci acest lucru înainte sau după postare, partajarea de reels nu a fost niciodată mai ușoară. Prin partajarea eficientă de reels de pe Instagram pe Facebook, nu doar că îți extinzi acoperirea, dar și capitalizezi pe punctele forte ale ambelor platforme iar astfel poți aduna urmăritori.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o platformă socială pe care distribui poze și clipuri video. Este o unealtă foarte importantă de branding pentru tine și pentru afacerea ta, de aceea nu trebuie să lipsească din arsenalul social media. O strategie bine pusă la punct, cu conținut catchy și plasat la orele care trebuie te ajută să crești numărul de followeri.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas
Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, iar uneori poate fi necesar să schimbi limba aplicației pentru a te simți mai confortabil în utilizarea ei. Fie că ești într-o țară nouă sau doar preferi să folosești aplicația într-o altă limbă, schimbarea …