Cum să elimini Threads de la profilul de Instagram

Instagram Threads și-a făcut debutul în lumea rețelelor sociale, înregistrând 30 de milioane de înregistrări în primele 24 de ore. Utilizatorii care folosesc Threads vor observa ulterior un link în biografia lor de pe Instagram. Numărul din link este un indicator al numărului de înregistrare al utilizatorului, de exemplu, 1000000 înseamnă că ești al un milion-lea utilizator înregistrat.

Totuși, dacă nu dorești acest număr în biografia ta, fie pentru că numărul nu este suficient de impresionant, fie pentru că îți strică tema de pe Instagram, suntem aici să te ajutăm. Iată cum elimini Threads de la profilul de Instagram.

Cum să elimini Threads din biografia de pe Instagram

Pentru a elimina Threads din biografia ta, urmează acești pași simpli de mai jos:

  • Deschide aplicația Instagram.
  • Apasă pe butonul Edit profile.
  • Localizează link-ul la Threads în biografie pe care dorești să îl elimini.
  • Șterge prin eliminarea textului corespunzător.
  • Nu uita să salvezi modificările apăsând pictograma cu bifă din colțul din dreapta sus.

Pentru a elimina insigna Threads din profilul tău de Instagram, urmează acești pași:

  • Deschide profilul tău de Instagram.
  • clic pe insigna Threads situată în biografia ta, sub nume.
  • Apasă Hide badge pentru a îndepărta insigna din profilul tău.
  • Confirmă.

Threads este, totuși, o rețea socială care vine în ajutorul celor care nu mai vor să rămână pe X (fostul Twitter) după modificările suferite în ultima vreme. Îți oferă aceleași funcționalități precum Twitter-ul vechi.

Threads îți poate oferi soluții bune pentru a posta text și imagini. În acest sens, promovarea cross-platform, dar și discuțiile cu cei care te urmăresc, te ajută să crești numărul de followeri pe profilul de Instagram.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media prin care distribui conținut foto și video. Încarcă-ți pozele și clipurile, editează-le cu efecte și filtre și postează-le. Tot aici poți urmări prietenii, vedetele sau brandurile preferate. Pentru a încărca clipuri video, ai aici un tutorial despre cum folosești Instagram Reels.

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum faci vizibile postările și story-urile ascunse pe Instagram
Cum faci vizibile postările și story-urile ascunse pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele de socializare, unde utilizatorii pot împărtăși momente din viața lor prin postări și povești. Cu toate acestea, uneori poți alege să ascunzi postările sau poveștile anumitor utilizatori pentru diverse motive. Dacă te-ai răzg…

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…