Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram

Meta introduce noi funcții în Instagram destinate unei experiențe vizuale unice. Fotografiile de profil dinamice au devenit o noutate populară pe Instagram. Nu numai că atrag atenția, dar și oferă utilizatorilor o modalitate diferită de a se exprima. În cele ce urmează, îți vom arăta cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram.

Ce este o imagine de profil dinamică

O fotografie de profil dinamică pe Instagram nu este o simplă imagine statică, ci este animată sau în mișcare. Acest tip de fotografie poate varia de la un simplu GIF animat la o scurtă secvență video care se repetă.

Scopul acestei caracteristici este de a face profilul utilizatorului mai atractiv și interactiv. Aceasta oferă o modalitate nouă pentru utilizatorii Instagram de a-și exprima personalitatea și creativitatea, diferențiindu-se de profilurile tradiționale.

Cum setezi o fotografie de profil dinamică pe Instagram

Imaginea dinamică de profil presupune un swipe care schimbă poza de profil cu avatarul tău. Este neapărat nevoie să ai un avatar creat pe Instagram. În cazul în care nu l-ai făcut deja, ai aici un tutorial despre cum creezi un avatar pe Instagram și cum îl folosești.

Pentru a pune o poză dinamică la profil pe Instagram, urmează pașii aceștia:

  • Actualizează Instagram. Asigură-te că ai cea mai recentă versiune a aplicației.
  • Mergi la profil
  • Apasă lung pe poza ta de profil.
  • Selectează avatarul.
  • Bifează Add to profile picture.

Acum poți da swipe la poza de profil și poți vedea cum se transformă într-un avatar animat. De asemenea, ține cont că în acest fel îți poți ascunde poza de profil.

Nu toți utilizatorii au acces imediat la această caracteristică. Instagram are obiceiul de a lansa funcții noi pentru anumite grupuri de utilizatori la început. Dacă după ultima actualizare funcția încă nu este disponibilă, va trebui să aștepți ca update-ul să fie distribuit în regiunea ta.

De asemenea, trebuie să ții cont că fotografiile de profil dinamice sunt optimizate pentru a funcționa pe dispozitivele mobile, deci s-ar putea să nu arate la fel de impresionant pe Instagram pentru PC.

Instagram este într-o continuă evoluție, aducând în mod constant caracteristici noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Fotografia de profil dinamică este doar una dintre aceste inovații care oferă un nou nivel de personalizare și exprimare. Urmează pașii de mai sus și pune-ți profilul în mișcare!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media de la Meta axată pe distribuirea de imagini și clipuri video. Încarcă pozele direct în aplicație, editează-le și pune-le efecte și filtre apoi distribuie-le sub formă de story, post sau reel. Tot pe Instagram îți poți promova afacerea sau brandul personal.

Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram
Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram

Meta introduce noi funcții în Instagram destinate unei experiențe vizuale unice. Fotografiile de profil dinamice au devenit o noutate populară pe Instagram. Nu numai că atrag atenția, dar și oferă utilizatorilor o modalitate diferită de a se exprima. În cele ce urmează, îți v…

Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok
Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok

TikTok a devenit o platformă de top pentru descoperirea celor mai noi și cele mai populare melodii. Indiferent dacă ești un creator care dorește să utilizeze ultimele hituri în videoclipurile sale, dacă vrei să faci bani sau pur și simplu dorești să știi ce este la modă, iată…