Cum schimbi fonturile pe Instagram

Instagram este limitat în ceea ce privește oferta de personalizare a interfeței. Nu ai setări care să îți permită să schimbi fontul în aplicație. Și pentru stories oferta este limitată.

În cele ce urmează, îți vom arăta cum schimbi fontul în aplicația Instagram. Sunt câteva workaround-uri care îți vor face postările cu totul speciale.

Cum schimbi fontul în Instagram Story

Pentru a schimba mărimea și stilul fontului din Instagram Story, va trebui să lucrezi direct în aplicație. Este simplu dacă urmezi aceste indicații:

  • Intră pe Instagram și apasă simbolul + pentru a adăuga un story nou.
  • Selectează imaginea sau clipul pe care îl vrei.
  • Apasă pe butonul de text din susul ecranului.
  • Selectează fontul din partea de jos a ecranului. Ai nouă opțiuni.
  • Selectează mărimea fontului cu sliderul din lateral stânga.
  • Scrie textul pentru story.
  • Mărește sau micșorează textul făcând pinch pe textul respectiv.
  • Continuă cu publicarea story-ului. Poți să adaugi muzică sau alte elemente.

Un text interesant sau amuzant este un element care va face story-ul tău mult mai interesant. Dacă alegi și fontul potrivit, cel ce vede story-ul va fi interesat de profilul tău și va intra să vadă ce altceva ai mai postat.

Schimbă fontul folosind o aplicație dedicată

Pentru a beneficia de fonturi mai multe și mai cool, va trebui să folosești o aplicație dedicată. Noi am ales Font for Intagram – Beauty Font Style deoarece este ușor de folosit și are o largă colecție de fonturi. În acest fel, îți poți personaliza postările, story-urile și comentariile. Aplicația te ajută să schimbi fontul chiar și pe un telefon Android fără root.

Pentru a schimba fontul, intră în aplicația Font for Intagram și selectează stilul dorit din listă. Scrie apoi conținutul în caseta de text, selectează apăsând lung și apoi apasă Copy. Mergi în Instagram și lipește conținutul copiat în postare sau în comentariu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îl trimiți și prietenilor tăi!

  1. Font for Intagram - Beauty Font Style

    Font for Intagram – Beauty Font Style

    Font for Intagram – Beauty Font Style este o aplicație utilitară pentru Android cu care schimbi stilul de font în social media sau în aplicațiile de comunicare. Se folosește simplu, selectând stilul textului și apoi copiind rezultatul pe care îl lipești în comentariul dorit.

  2. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială în care distribui poze și clipuri video și îți urmărești vedetele sau brandurile preferate și prietenii. Conținutul video este redat în Instagram reels, care reprezintă o versiune alternativă la TikTok de clipuri scurte.

Cum creezi un chat AI pe Instagram
Cum creezi un chat AI pe Instagram

Instagram este o platformă cunoscută pentru modul său de a conecta oameni din întreaga lume. Acum există o noutate interesantă: posibilitatea de a crea un chat AI pe Instagram. Fie că dorești un asistent virtual sau pur și simplu vrei să te distrezi, Instagram îți oferă acum …