Cum faci rost de followeri și like-uri pe TikTok

Să ajungi popular nu este un lucru ușor. Multitudinea de utilizatori și creatori face ca performanța unui număr mare de like-uri să fie foarte greu de atins.

TikTok nu diferă foarte mult. Popularitatea sa în creștere se datorează tipului de conținut facil pe care îl găsești aici. Din fericire, există câteva aplicații care îți pot da un număr inițial de urmăritori dacă vrei să crești, dacă vrei ca lumea să descarce clipurile tale de pe TikTok și să primești like-uri. 

  1. TikFollowers - get tiktok followers & tiktok likes

    TikFollowers – get tiktok followers & tiktok likes

    TikFollowers – get tiktok followers & tiktok likes te ajută să îți crești profilul de TikTok. Poți obține multe follows și likes plătind cu steluțe. Pe acestea le poți obține rezolvând taskurile prezentate în aplicație. Nu există un număr anume de followers pe care îl poți avea.

  2. TikFans - Get tiktok followers & tiktok likes

    TikFans – Get tiktok followers & tiktok likes

    TikFans – Get tiktok followers & tiktok likes te ajută să îți promovezi profilul printre utilizatorii TikTok. Cu cât mai mulți utilizatori urmărești prin aplicație, cu atât mai mulți follovers și like-uri vei primi. Nu cere datele de logare în cont și nici date personale.

  3. TikFollowers - Get TikTok Followers & Tik Like

    TikFollowers – Get TikTok Followers & Tik Like

    TikFollowers – Get TikTok Followers & Tik Like este unealta perfectă pentru a distribui conținutul încărcat pe TikTok la cât mai multă lume. Steluțele care se transformă în followers vin fie din profiluri pe care le urmărești, fie sunt plătite.

  4. TikFamous for tik tok followers, likes, fans

    TikFamous for tik tok followers, likes, fans

    TikFamous for tik tok followers, likes, fans este un editor video care îți transformă clipurile într-o formă mult mai populară printre utilizatorii de TikTok. Te ajută, de asemenea, să primești like și follow, să vezi cine îți vizitează profilul și să selecționezi hashtag-urile care vor performa cel mai bine.

  5. TikFame - Get tiktok fans & followers & likes

    TikFame – Get tiktok fans & followers & likes

    TikFame – Get tiktok fans & followers & likes te ajută să câștigi expunere pe TikTok, distribuind profilul tău la cât mai multă lume. Este un follow booster de care s-au folosit inclusiv influenceri celebri, atunci când erau la începutul carierei.

  6. Get fans & likes & followers for short music video

    Get fans & likes & followers for short music video

    Get fans & likes & followers for short music video te ajută să distribui link-uri către clipurile tale de TikTok în format scurt. Poți crea campanii cu un target specific care să îți aducă like-uri și followeri în funcție de preferințele muzicale.

  7. TikGrow for Tiktok Video Likes & Views & Hearts

    TikGrow for Tiktok Video Likes & Views & Hearts

    TikGrow for Tiktok Video Likes & Views & Hearts este aplicația prin care primești inimioare pe TikTok. Crește-ți baza de fani și devino trending prin interacțiunile acestora. Găsești hashtag-uri potrivite pentru genul tău de conținut, care va fi distribuit către cei interesați de acestea.

  8. TikBoost: tiktok followers & fans & tiktok like

    TikBoost: tiktok followers & fans & tiktok like

    TikBoost: tiktok followers & fans & tiktok like este cheia succesului tău pe noua rețea social media dedicată clipurilor video. Acestea vor ajunge la audiența targetată de tine printr-un algoritm unic și prin utilizarea inteligenței artificiale.

  9. Likes & Followers for tiktok 2020

    Likes & Followers for tiktok 2020

    Likes & Followers for tiktok 2020 te aută să îți găsești fanii pe TikTok. Acest editor video te ajută să îți faci clipurile mult mai bune prin identificarea zonelor ce trebuie editate și prin opțiunile grafice pe care ți le pune la dispoziție.

  10. TikBooster - Fans & Followers & Likes & Hearts

    TikBooster – Fans & Followers & Likes & Hearts

    TikBooster – Fans & Followers & Likes & Hearts îți obține like-uri și fani. Tot ceea ce trebuie să faci este să joci un joc. Este complet gratuită, fără a fi nevoie să plătești pentru steluțe sau pentru campanii de targetare a potențialilor followeri.

  11. TikFans - Grow your social fame

    TikFans – Grow your social fame

    TikFans – Grow your social fame te ajută să găsești soluția potrivită pentru profilul tău de TikTok. Modificările sugerate de conținut și de informații îți vor aduce fani noi. Numărul de like-uri și performanța clipurilor îți este adusă în rapoarte zilnice.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…