Cum ștergi un clip de pe TikTok folosind telefonul cu Android

TikTok este o rețea pentru conținut video scurt care a căpătat o popularitate imensă în ultimii ani. Clipurile amuzante și ușor de consumat i-au adus peste 1,6 miliarde de utilizatori.

Administrarea conținutului de pe TikTok este foarte facilă. Astăzi îți vom arăta cum ștergi un clip de pe TikTok, dar și o metodă alternativă pentru a-l avea tot timpul la dispoziție.

Cum îți ștergi propriile clipuri de pe TikTok

TikTok are câteva metode bune pentru a găsi și a organiza clipurile. Îți poți aranja liste de favorite în funcție de topicuri sau de creatori.

Atunci când vine vorba de conținutul tău, este bine să ai o evidență specială. Folosind analizele, datele și statisticile TikTok vei vedea ce clipuri au performanță și care dintre ele nu sunt pe placul publicului. În cazul în care nu ești sigur de calitatea sau de impactul unui clip, îl poți șterge. Iată cum faci acest lucru.

  • Intră în aplicația TikTok de pe telefonul cu Android.
  • Mergi la profil.
  • Găsește clipul pe care vrei să îl ștergi și apasă pe el.
  • Apasă pe butonul de meniu din dreapta jos.
  • Pe ultimul rând dă slide dreapta până găsești butonul Delete și apasă-l, apoi confirmă.

Limitează numărul persoanelor care pot vedea un anumit clip

În cazul în care nu dorești ca toată lumea să vadă un clip postat de tine, însă nu vrei să îl ștergi, atunci îl poți ascunde. Este o setare de confidențialitate pe TikTok foarte importantă, mai ales pentru cei care nu vor ca creațiile lor să ajungă descărcate și repostate. Iată cum ascunzi un clip pe TikTok:

  • Intră în aplicația TikTok și mergi la profil.
  • Mergi la clipul pe care vrei să îl ascunzi.
  • Apasă butonul meniu din dreapta jos.
  • Apasă Privacy settings.
  • Selectează Friends sau Only me.

Această măsură este mai puțin drastică. În cazul în care observi că doar câțiva followeri îți fură conținutul sau au un comportament neadecvat în zona de comentarii, poți să îi blochezi pe TikTok, fără să mai fine nevoie să îți ascunzi conținutul.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea socială bazată pe distribuirea de conținut video. În mod ideal, clipurile trebuie să fie scurte și amuzante pentru a face rost de like-uri și followeri. Pe TikTok îți poți găsi cu ușurință prietenii de pe Facebook și Instagram, în cazul în care ai conturile asociate.

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…

Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android
Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android

TikTok este o rețea socială extrem de populară, dar uneori ai nevoie de puțină intimitate. Dacă vrei să-ți ascunzi complet contul de alți utilizatori, TikTok îți oferă o funcție specifică pentru a face acest lucru. Iată cum să activezi această funcție pe un dispozitiv Android…