Cum îți ascunzi numărul de telefon pe grupurile de WhatsApp

Aplicație excelentă pentru comunicare, WhatsApp domină piața cu peste două miliarde de utilizatori. Funcțiile complexe și ușurința de folosire sunt printre atuurile care îl fac iubit între utilizatorii Android și iOS.

Până nu de mult, una dintre funcțiile Telegram care nu se găseau pe WhatsApp era ascunderea numărului de telefon, însă, între timp, aplicația de comunicare a Meta a rezolvat această problemă. Iată cum ascunzi numărul de telefon pe grupurile de WhatsApp.

De ce să ascunzi numărul de telefon pe WhatsApp

De multe ori se întâmplă ca un prieten sau coleg să ne adauge pe un grup de WhatsApp cu care nu suntem familiari. Mai ales dacă acestea au un număr mare de utilizatori și pe majoritatea dintre aceștia nu îi știm, nu am vrea ca numărul personal de telefon să fie aflat de străini.

De aceea, mai ales dacă pe grupuri nu putem ascunde bifa văzut, este bine să protejăm această informație cu caracter personal. Vom evita hărțuirea sau spamarea din partea necunoscuților.

Ascunde numărul de telefon în grupurile WhatsApp

Pentru a ascunde numărul personal de telefon pe grupurile de WhatsApp, trebuie să schimbi setările de confidențialitate. Iată cum faci acest lucru:

  • Intră în aplicația WhatsApp.

 

  • Mergi la meniu (trei puncte verticale în dreapta sus).

 

  • Mergi la Settings – Account – Privacy.
  • Apasă About și alege una dintre cele trei opțiuni: Everyone pentru ca toți ceilalți să-ți vadă numărul de telefon, My Contacts pentru a fi vizibil doar pentru cei pe care îi ai în agenda telefonului sau Nobody pentru ca nimeni să nu poată vedea detaliile contului tău.

 

Nu trebuie să rămâi pe un grup de WhatsApp decât dacă este legat de muncă sau școală și ești obligat să participi. Iar dacă nu îți place sau nu îți convine ceva pe acel grup de WhatsApp, poți ieși fără să știe nimeni.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare prezentă pe majoritatea platformelor fixe și mobile – Android, iOS, Windows. Cu ajutorul ei comunici individual sau pe grupuri, trimiți imagini, text, clipuri sau orice alt fel de fișier și faci apeluri audio sau video.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…