Cele mai bune jocuri casual pentru Android

Nu toată lumea are chef să stea ore în șir să rezolve un joc pe telefon. Însă există soluții și pentru cei care vor să se joace doar când se plictisesc în metrou sau așteptând.

Jocurile pentru Android casual sunt simple, ușoare și, de cele mai multe ori, gratuite. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune jocuri casual pentru Android, care te vor ajuta să învingi plictiseala și vor face să treacă timpul mai repede.

  1. Alto's Adventure

    Alto’s Adventure

    Alto’s Adventure este un joc offline pentru Android, bun atunci când nu ai conexiune la internet. În el trebuie să te dai cu snowboardul prin peisaje fabuloase, păduri, sate sau ruine. De-a lungul călătoriei, îți vei elibera prietenii navigând printre obstacole.

  2. Two Dots

    Two Dots

    Two Dots este un joc Android pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Trebuie să unești două puncte printr-o linie, să plasezi bombe, să eviți focurile, de-a lungul a 1285 de niveluri cu un grad de dificultate în creștere.

  3. Super Slices - Free Robux - Roblominer

    Super Slices – Free Robux – Roblominer

    Super Slices – Free Robux – Roblominer este un joc Android cu ajutorul căruia câștigi robux pentru jocul Roblox. Toacă fructe și legume ca un adevărat masterchef, în acest timp câștigând rubine. La final, poți transforma rubinele în robux.

  4. Flow Legends

    Flow Legends

    Flow Legends este un joc pentru antrenarea îndemânării pe Android. Pune-ți mintea la contribuție și conectează țevile și coturile astfel încât să aduci apa acolo unde este necesar. Ai grijă la capcane, acestea te vor încurca sau te pot face să pierzi nivelul.

  5. Orbia

    Orbia

    Orbia este un joc arcade pentru Android. Are un design minimalist, care te plasează într-o lume neobișnuită. De-a lungul jocului trebuie să eviți obstacolele calculând câțiva pași înainte. Sutele de niveluri te vor purta în diferite părți ale acestei lumi, fiecare cu câte un nou erou.

  6. Stone Miner

    Stone Miner

    Stone Miner este un joc pentru Android în care trebuie să aduni piatră. Ești un miner care își începe lucrul într-o carieră obișnuită. Cu ajutorul pietrei adunate și vândute, îți vei îmbunătăți echipamentul și apoi te vei muta într-o carieră mai dificilă, care însă va aduce venituri mai mari.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…