Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei.

Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasate în diverse locuri publice. Accesul era condiționat de monedele pe care trebuia să le bagi în mașină. Plăteai pentru câteva minute de distracție. Acum, aceste mașini sunt depășite de tehnologie, însă spiritul s-a transferat pe telefonul mobil. Iată câteva jocuri arcade pentru Android, gratuite și foarte bune.

  1. Fancade

    Fancade

    Fancade este o aplicație care conține o colecție de mini-jocuri pentru Android. Se pot juca și offline, însă trebuie să știi că în fiecare zi poți găsi aici jocuri noi. Mai mult, îți poți face tu jocul preferat, folosind opțiunile din aplicație.

  2. MORTAL KOMBAT X

    MORTAL KOMBAT X

    Mortal Kombat X este un joc clasic, adus la zi. Alege-ți personajul în acest joc cu lupte și învinge fiecare oponent din campionat. Sau creează o echipă de luptători pentru meciuri 3v3. Ai la dispoziție personajele clasice, precum Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero sau Sonya.

  3. Asphalt 9: Legends - New Arcade Racing Game

    Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game

    Asphalt9: Legends – New Arcade Racing Game este un joc cu mașini pentru Android. Arată că ești cel mai bun pilot într-o confruntare epică. Tunează-ți bolidul și apoi concurează împotriva celorlalți jucători. Ai la dispoziție 50 de modele de la cei mai buni producători

  4. Super Mario Run

    Super Mario Run

    Super Mario Run este un alt joc clasic, transpus pe Android. Aleargă cu micul și simpaticul instalator italian sărind, adunând monede, evitând obstacolele și ciupercile pentru a salva prințesa.

  5. Pinball Deluxe

    Pinball Deluxe

    Pinball Deluxe este un joc clasic modelat după primele jocuri apărute în baruri sau în holurile cinematografelor. O bilă este lansată într-o cursă cu obstacole. De fiecare dată când le atinge, strângi puncte. Atenție, însă, nu trebuie să lași bila să iasă în josul ecranului. Pentru acest lucru, ai la dispoziție două manete cu care să împingi bila înapoi în joc.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…