Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei.

Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasate în diverse locuri publice. Accesul era condiționat de monedele pe care trebuia să le bagi în mașină. Plăteai pentru câteva minute de distracție. Acum, aceste mașini sunt depășite de tehnologie, însă spiritul s-a transferat pe telefonul mobil. Iată câteva jocuri arcade pentru Android, gratuite și foarte bune.

 1. Fancade

  Fancade

  Fancade este o aplicație care conține o colecție de mini-jocuri pentru Android. Se pot juca și offline, însă trebuie să știi că în fiecare zi poți găsi aici jocuri noi. Mai mult, îți poți face tu jocul preferat, folosind opțiunile din aplicație.

 2. MORTAL KOMBAT X

  MORTAL KOMBAT X

  Mortal Kombat X este un joc clasic, adus la zi. Alege-ți personajul în acest joc cu lupte și învinge fiecare oponent din campionat. Sau creează o echipă de luptători pentru meciuri 3v3. Ai la dispoziție personajele clasice, precum Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero sau Sonya.

 3. Asphalt 9: Legends - New Arcade Racing Game

  Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game

  Asphalt9: Legends – New Arcade Racing Game este un joc cu mașini pentru Android. Arată că ești cel mai bun pilot într-o confruntare epică. Tunează-ți bolidul și apoi concurează împotriva celorlalți jucători. Ai la dispoziție 50 de modele de la cei mai buni producători

 4. Super Mario Run

  Super Mario Run

  Super Mario Run este un alt joc clasic, transpus pe Android. Aleargă cu micul și simpaticul instalator italian sărind, adunând monede, evitând obstacolele și ciupercile pentru a salva prințesa.

 5. Pinball Deluxe

  Pinball Deluxe

  Pinball Deluxe este un joc clasic modelat după primele jocuri apărute în baruri sau în holurile cinematografelor. O bilă este lansată într-o cursă cu obstacole. De fiecare dată când le atinge, strângi puncte. Atenție, însă, nu trebuie să lași bila să iasă în josul ecranului. Pentru acest lucru, ai la dispoziție două manete cu care să împingi bila înapoi în joc.

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite
Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei. Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasa…

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…

Cele mai bune jocuri match-three pentru Android
Cele mai bune jocuri match-three pentru Android

Cu un joc pe Android te poți bucura de relaxare și deconectare. Sau poți face timpul să treacă mai ușor atunci când aștepți ceva și te plictisești. În jocurile match-three trebuie să conectezi trei simboluri identice pentru a le elimina de pe tablă. Acest tip de jocuri pentru…