Cele mai bune jocuri offline pentru Android atunci când nu ai internet

Când nu ai internet lumea devine plictisitoare. Ai vrea să stai puțin pe telefon până adormi dar nu ai ce face.

Iată câteva jocuri pentru Android 100% offline. Cu ele vei învinge plictiseala atunci când ești în excursie sau la țară și nu ai internet.

 1. Alto's Adventure

  Alto’s Adventure

  Alto’s Adventure este un joc de acțiune pentru Android. Mergi cu snowboard-ul pe munți, salvează animale, sari peste prăpăstii și evită obstacole. Jocul este fluid, plin de efecte speciale, ușor de învățat dar greu dacă vrei să îl termini la un nivel avansat.

 2. Plague Inc.

  Plague Inc.

  Plague Inc. este un joc de strategie pe care trebuie să îl încerci în această perioadă. Cu el vei înțelege atât cum se naște și cum se răspândește un agent patogen de la infecție locală la pandemie, dar și cum trebuie să acționeze omenirea pentru a găsi un leac.

 3. Temple Run 2

  Temple Run 2

  În jocul platformă pentru Android Temple Run 2 nu vei avea niciodată timp de răgaz. Sari peste obstacole, te dai cu tiroliana, ocolești mine și încerci să nu te pierzi prin pădure, toate astea pentru a scăpa din junglă după ce ai furat un idol antic. Ești un Indiana Jones modern, într-o lume plină de mistere.

 4. Plants vs. Zombies™ 2

  Plants vs. Zombies™ 2

  Plants vs. Zombies™ 2 este unul dintre cele mai premiate jocuri pentru telefonul cu Android. Înglobează acțiune, strategie și construcție. Salvează-ți casa de hoardele de zombie cu ajutorul plantelor. Unele trag în ei, altele generează soare și altele pur și simplu îi opresc. Ai 300 de nivele în care să îți dovedești că ești un bun strateg.

 5. LIMBO

  LIMBO

  În LIMBO ești un băiețel care intră în lumea cu același nume pentru a-și găsi sora. Evită obstacolele, rezolvă puzzle-uri și explorează lumea. Îmbunătățește-ți memoria și concentrarea pentru că, dacă îți pierzi viața, va trebui să iei tot jocul de la început.

 6. Ice Age Adventures

  Ice Age Adventures

  Pleacă într-o aventură fantastică alături de Sid, Manny și Diego, îndrăgitele personaje ale Ice Age Adventures. În acest joc de copii pentru Android, trebuie să îți ajuți eroii să refacă habitatul insulei pe care locuiesc, ce a fost afectat de un cataclism. Personajele beneficiază de aceleași voci ca și cele din film.

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…