Cele mai bune aplicații Android cu care să adaugi efecte fotografiilor

Pentru social media nu mai este de ajuns să adaugi o poză sau un clip video. Aceasta trebuie să arate perfect și să fie editată pentru a scoate din ea orice imperfecțiune.

Există o sumedenie de aplicații pentru editarea fotografiilor. Acestea te ajută să adaugi filtre și efecte speciale fotografiilor, pentru a impresiona și a strânge like-uri. Iată cele mai bune astfel de aplicații Android cu efecte speciale pentru poze.

  1. Pixlr Express - photo editing

    Pixlr Express – photo editing

    Pixlr Express – photo editing este o aplicație Android care te ajută să editezi fotografiile. Cu ea poți adăuga efecte și filtre pentru Instagram. Setările îți permit să suprapui mai multe fotografii, să faci colaje sau să editezi culorile, tonurile, luminozitatea sau balansul.

  2. Adobe Lightroom - Photo Editor

    Adobe Lightroom – Photo Editor

    Adobe Lightroom – Photo Editor este aplicația care te ajută să editezi poze pe telefon la nivel profesional. Aplicația include și cameră foto cu mod RAW pentru captură mai bună și control mai facil al imaginii. Poți fotografia inclusiv în modul HDR sau poți folosi preseturile pentru editarea imaginilor puse la dispoziție.

  3. Photo Editor Pro - Photo Collage

    Photo Editor Pro – Photo Collage

    Photo Editor Pro – Photo Collage te ajută să îți editezi pozele făcute cu telefonul într-un mod facil. Ai o sumedenie de efecte, filtre, cadre sau chiar instrumente de desen. Este foarte ușor de folosit pentru începători. După editare, poți distribui direct din aplicație poza pe rețelele social media.

  4. Snapseed

    Snapseed

    Snapseed este o aplicație Google pentru Android destinată editării foto. Cu ea poți să cureți pozele, poți modifica structura culorilor, poți adăuga HDR sau poți edita culorile originale, iluminarea sau contrastul specific. Totul funcționează atât pe format JPG, cât și pe RAW.

  5. PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo Studio este un editor foto eficient pentru prelucrarea rapidă a pozelor pe telefonul cu Android. Adaugă efecte, etichete grafice sau fă decupaje direct pe poză fără a fi nevoie să te muți pe PC. Poți crea inclusiv fotografii cu dublă expunere din cameră sau din memoria telefonului.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…