5 cele mai bune aplicații de cameră foto gratuite pentru Android

Camerele foto ale smartphone-urilor din zilele noastre au devenit din ce în ce mai importante. De altfel, calitatea fotografiilor de multe ori este factor decident atunci când cumperi un telefon nou.

Îți mai amintești de aparatele foto DSLR cu care îți făceai poze în oglindă? Ei bine, acum lucrurile s-au schimbat. Telefoanele mobile au camere din ce în ce mai puternice. Astfel, nevoia unui aparat foto, atunci când nu ești fotograf profesionist, nu există. Cu smartphone-ul poți face poze superbe, fie ele și selfie-uri.

Deși telefoanele vin cu propria aplicație pentru cameră, de cele mai multe ori o terță aplicație te va ajuta să faci poze mai bune. Într-adevăr, Google, Samsung și Huawei folosesc inteligența artificială pentru a stabili setările optime pentru fiecare poză. Însă, de multe ori, acestea nu sunt suficiente. Prin urmare, o aplicație foto te poate ajuta mai mult. Iată care sunt cele mai bune aplicații  foto gratuite pentru Android!

  1. HD Camera pentru Android

    HD Camera pentru Android

    Cu HD Camera poți face fotogafii superbe cu Androidul tău. Aceasta are o interfață dinamică, ușor de setat pentru fiecare tip de poză. Printre setările predefinite se numără: Incandescent, Fluorescent, Auto, Daylight, Cloudy. Astfel, vei putea face clare și atunci când vremea nu te ajută.

  2. Camera360 Ultimate

    Camera360 Ultimate

    Camera360 te ajută să faci poze profesioniste de pe Android. Aceasta include diverse efecte speciale, instrumente de editare, servicii de stocare în cloud, precum şi oferă o varietate de setări, de exemplu folosirea timer-ului, precum şi ajustează contrastul şi claritatea imaginii.

  3. Panorama 360

    Panorama 360

    Cu aplicația pentru camera foto Panorama 360 faci fotografii panoramice 3D sau plane, superbe. Aceatsa are funcție de adăugare a efectelor 3D. De asemenea, îți permite să partajezi pozele pe rețelele de socializare precum Facebook, Twitter și Tumblr, dar și să editezi poze existente.

  4. 3D Effect- 3D Camera, 3D Photo Editor & 3D Glasses

    3D Effect- 3D Camera, 3D Photo Editor & 3D Glasses

    Această aplicație pentru camera foto a Androidului te ajută să faci fotografii unice 3D. Ea îți permite să editezi fotografiile adăugând, printre aletele, efecte 3D dar și alte filtre. Un efect interesant este cel de oglindă. De asemenea, poți înfrumuseța orice fotografie și partaja apoi pe rețele sociale.

  5. Manual Camera

    Manual Camera

    Cu Manual Camera transformi telefonul Android într-o cameră foto profesională. Poți regla manual focalizarea imaginii, viteza obturatorului, ISO (sensibilitatea senzorului la lumina foto), balansul de alb , și multe altele. Aceasta este aplicația perfectă pentru pasionații de fotografie, deoarece îți permite să setezi camera foto așa cum îți dorești.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…