Cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor

Telefoanele cu Android au evoluat foarte mult din punct de vedere al hardware-ului, multe dintre ele fiind comparabile deja cu puterea de procesare a unui PC. De aceea, dezvoltatorii pot adăuga funcții mult mai complexe aplicațiilor, pentru ca tu să te bucuri de oriunde de puterea telefonului tău.

Aplicațiile destinate procesării fotografiilor au evoluat, și ele. Au funcții mult mai avansate iar multe dintre ele beneficiază și de ajutorul inteligenței artificiale. În cele ce urmează, am întocmit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor iar aici poți vedea și mai multe editoare de poze pentru Android. 

 1. Snapseed

  Snapseed

  Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google pentru editarea pozelor. Dispune de numeroase instrumente și filtre, printre care: alb-negru, pensulă, HDR, sharpen, rotație, expunere etc.

 2. Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

  Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

  Adobe Photoshop Express este versiunea destinată telefonului cu Android a celebrului editor foto de la Adobe. Printre funcțiile pe care le vei putea folosi sunt crop, îndreptare, rotire, întoarcere. De asemenea, aplicația poate edita fotografiile în mod automat, cu o singură atingere.

 3. PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo studio este un editor foto gratuit. Special la această aplicație sunt filtrele care se substituie foarte bine celor de la Instagram. De asemenea, dispune de instrumente de desen precum și aparat foto.

 4. Photo Lab Picture Editor FX

  Photo Lab Picture Editor FX

  Photo Lab Picture Editor FX îți pune la dispoziție mai mult de 800 de efecte pentru poze. Îți poți transforma fotografia într-o adevărată operă de artă fără a fi nevoie să folosești un editor foto profesional pe PC.

 5. Collage Maker Pic Grid

  Collage Maker Pic Grid

  Collage Maker Pic Grid este aplicația ideală pentru producerea de colaje și pentru alte efecte online. Dispune inclusiv de filtre de mișcare, dar și de face swapper sau emojiuri și stickere. Înainte de a-l folosi, adu-ți aminte să faci un backup fotografiilor.

Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube
Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube

Dependența de telefonul cu Android începe să devină o problemă de sănătate psihică din ce în ce mai prevalentă și este aproape de a fi inclusă în manualele de psihiatrie. Timpul petrecut pe smartphone începe să ocupe din ce în ce mai mult ziua și mintea multora dintre noi. Pe…

Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android
Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android

Chiar dacă pare demodat sau implică o serie de costuri suplimentare, SMS-ul a rămas una dintre funcțiile de bază ale telefonului cu Android. Întotdeauna poți trimite un mesaj scurt atunci când nu ai acoperire de date. În schimb, nu este neapărat să păstrezi aplicația Android …