Cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor

Telefoanele cu Android au evoluat foarte mult din punct de vedere al hardware-ului, multe dintre ele fiind comparabile deja cu puterea de procesare a unui PC. De aceea, dezvoltatorii pot adăuga funcții mult mai complexe aplicațiilor, pentru ca tu să te bucuri de oriunde de puterea telefonului tău.

Aplicațiile destinate procesării fotografiilor au evoluat, și ele. Au funcții mult mai avansate iar multe dintre ele beneficiază și de ajutorul inteligenței artificiale. În cele ce urmează, am întocmit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor iar aici poți vedea și mai multe editoare de poze pentru Android. 

  1. Snapseed

    Snapseed

    Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google pentru editarea pozelor. Dispune de numeroase instrumente și filtre, printre care: alb-negru, pensulă, HDR, sharpen, rotație, expunere etc.

  2. Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

    Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

    Adobe Photoshop Express este versiunea destinată telefonului cu Android a celebrului editor foto de la Adobe. Printre funcțiile pe care le vei putea folosi sunt crop, îndreptare, rotire, întoarcere. De asemenea, aplicația poate edita fotografiile în mod automat, cu o singură atingere.

  3. PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo studio este un editor foto gratuit. Special la această aplicație sunt filtrele care se substituie foarte bine celor de la Instagram. De asemenea, dispune de instrumente de desen precum și aparat foto.

  4. Photo Lab Picture Editor FX

    Photo Lab Picture Editor FX

    Photo Lab Picture Editor FX îți pune la dispoziție mai mult de 800 de efecte pentru poze. Îți poți transforma fotografia într-o adevărată operă de artă fără a fi nevoie să folosești un editor foto profesional pe PC.

  5. Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid este aplicația ideală pentru producerea de colaje și pentru alte efecte online. Dispune inclusiv de filtre de mișcare, dar și de face swapper sau emojiuri și stickere. Înainte de a-l folosi, adu-ți aminte să faci un backup fotografiilor.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…