Cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor

Telefoanele cu Android au evoluat foarte mult din punct de vedere al hardware-ului, multe dintre ele fiind comparabile deja cu puterea de procesare a unui PC. De aceea, dezvoltatorii pot adăuga funcții mult mai complexe aplicațiilor, pentru ca tu să te bucuri de oriunde de puterea telefonului tău.

Aplicațiile destinate procesării fotografiilor au evoluat, și ele. Au funcții mult mai avansate iar multe dintre ele beneficiază și de ajutorul inteligenței artificiale. În cele ce urmează, am întocmit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor iar aici poți vedea și mai multe editoare de poze pentru Android. 

  1. Snapseed

    Snapseed

    Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google pentru editarea pozelor. Dispune de numeroase instrumente și filtre, printre care: alb-negru, pensulă, HDR, sharpen, rotație, expunere etc.

  2. Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

    Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

    Adobe Photoshop Express este versiunea destinată telefonului cu Android a celebrului editor foto de la Adobe. Printre funcțiile pe care le vei putea folosi sunt crop, îndreptare, rotire, întoarcere. De asemenea, aplicația poate edita fotografiile în mod automat, cu o singură atingere.

  3. PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo studio este un editor foto gratuit. Special la această aplicație sunt filtrele care se substituie foarte bine celor de la Instagram. De asemenea, dispune de instrumente de desen precum și aparat foto.

  4. Photo Lab Picture Editor FX

    Photo Lab Picture Editor FX

    Photo Lab Picture Editor FX îți pune la dispoziție mai mult de 800 de efecte pentru poze. Îți poți transforma fotografia într-o adevărată operă de artă fără a fi nevoie să folosești un editor foto profesional pe PC.

  5. Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid

    Collage Maker Pic Grid este aplicația ideală pentru producerea de colaje și pentru alte efecte online. Dispune inclusiv de filtre de mișcare, dar și de face swapper sau emojiuri și stickere. Înainte de a-l folosi, adu-ți aminte să faci un backup fotografiilor.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…