Cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor

Telefoanele cu Android au evoluat foarte mult din punct de vedere al hardware-ului, multe dintre ele fiind comparabile deja cu puterea de procesare a unui PC. De aceea, dezvoltatorii pot adăuga funcții mult mai complexe aplicațiilor, pentru ca tu să te bucuri de oriunde de puterea telefonului tău.

Aplicațiile destinate procesării fotografiilor au evoluat, și ele. Au funcții mult mai avansate iar multe dintre ele beneficiază și de ajutorul inteligenței artificiale. În cele ce urmează, am întocmit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru editarea fotografiilor iar aici poți vedea și mai multe editoare de poze pentru Android. 

 1. Snapseed

  Snapseed

  Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google pentru editarea pozelor. Dispune de numeroase instrumente și filtre, printre care: alb-negru, pensulă, HDR, sharpen, rotație, expunere etc.

 2. Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

  Adobe Photoshop Express:Realiz. colaje editor foto

  Adobe Photoshop Express este versiunea destinată telefonului cu Android a celebrului editor foto de la Adobe. Printre funcțiile pe care le vei putea folosi sunt crop, îndreptare, rotire, întoarcere. De asemenea, aplicația poate edita fotografiile în mod automat, cu o singură atingere.

 3. PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo studio este un editor foto gratuit. Special la această aplicație sunt filtrele care se substituie foarte bine celor de la Instagram. De asemenea, dispune de instrumente de desen precum și aparat foto.

 4. Photo Lab Picture Editor FX

  Photo Lab Picture Editor FX

  Photo Lab Picture Editor FX îți pune la dispoziție mai mult de 800 de efecte pentru poze. Îți poți transforma fotografia într-o adevărată operă de artă fără a fi nevoie să folosești un editor foto profesional pe PC.

 5. Collage Maker Pic Grid

  Collage Maker Pic Grid

  Collage Maker Pic Grid este aplicația ideală pentru producerea de colaje și pentru alte efecte online. Dispune inclusiv de filtre de mișcare, dar și de face swapper sau emojiuri și stickere. Înainte de a-l folosi, adu-ți aminte să faci un backup fotografiilor.

Cele mai bune aplicații reminder pentru Android
Cele mai bune aplicații reminder pentru Android

Dacă ai un stil de viață mai dezordonat, e foarte probabil să ai nevoie de o agendă în care să îți planifici lucrurile. Astfel, nu vei încurca datele și vei ști întotdeauna ce ai de făcut. Din fericire, agenda de lucru este încă un aspect al vieții care s-a mutat pe telefonul…

WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp
WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp

WhatsApp nu are foarte multe elemente pe care le poți customiza. Deși dezvoltatorii depun eforturi pentru a include opțiuni noi în aplicație, aceasta nu este nici pe departe una flexibilă. WhatsApp Plus a venit să schimbe aceste lucruri. Este un mod, o versiune neoficială și …

Cum faci rost de followeri și like-uri pe TikTok
Cum faci rost de followeri și like-uri pe TikTok

Să ajungi popular nu este un lucru ușor. Multitudinea de utilizatori și creatori face ca performanța unui număr mare de like-uri să fie foarte greu de atins. TikTok nu diferă foarte mult. Popularitatea sa în creștere se datorează tipului de conținut facil pe care îl găsești a…

Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram
Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram

Fie că folosești Instagram în scop personal, ca să postezi poze pentru prieteni și familie, fie că îl folosești ca unealtă de business, Instagram este o rețea care nu trebuie ignorată. Una dintre marile întrebări ale tuturor utilizatorilor se referă la vizitatorii profilului.…