Cum faci apeluri Whatsapp video și de voce pe PC

WhatsApp este o aplicație excelentă pentru comunicare. Fie că vorbești cu familia, colegii de muncă sau cu prietenii, WhatsApp are foarte multe opțiuni prin care comunicarea devine mult mai ușoară.

Această aplicație instant messenger pentru Android este bună atât pentru mesaje scrise, cât și pentru apeluri audio sau video. Poți suna inclusiv de pe laptop, dacă ai instalată aplicația WhatsApp. Iată cum faci acest lucru.

Apeluri WhatsApp video sau audio direct de pe calculator

Aplicația WhatsApp pentru PC funcționează și pentru apelurile de voce sau video. Însă trebuie să îndeplinești anumite condiții.

  • În primul rând, îți trebuie un microfon și o cameră web. În cazul în care ești pe laptop, le ai disponibile. Dacă ești pe un PC clasic, va trebui să le instalezi, cu drivere aduse la zi.
  • În al doilea rând, aplicația WhatsApp pentru PC trebuie actualizată.

Pentru a efectua un apel video sau audio pe WhatsApp, intră în fereastra de chat a persoanei pe care vrei să o suni. În dreapta sus, lângă simbolul de căutare, vei observa un simbol de telefon și unul de cameră video. Acestea sunt pictogramele pentru apel audio, respectiv pentru apel video. Apasă unul dintre acestea și apelul tău va începe.

În timpul apelului, vei avea un meniu pe care îl poți accesa din dreapta id-ului celui apelat, apăsând pe cele trei puncte. De aici poți schimba sursa video (camera) sau sursa audio (microfon sau placă audio).

În momentul în care va răspunde, imaginea celui apelat va apărea într-o fereastră separată, în dreapta ecranului.

Nu uita să dai un share și prietenilor tăi, dacă ți-a plăcut acest articol.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație Android de comunicare, disponibilă pe Android, Windows, iOS și Web. Prin aceasta poți ține legătura cu cei dragi sau cu colegii. Poți crea grupuri de discuție pentru subiecte comune și poți efectua apeluri video.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…