Cele mai bune aplicații Android pentru screenshot

Captura de ecran a devenit de multă vreme o unealtă cu care îți salvezi informațiile relevante. Pentru acest lucru au fost create programe speciale de PC.

Și telefonul cu Android este beneficiarul unei astfel de funcții, integrate chiar în sistemul de operare. Screenshot-ul se realizează apăsând tastele de volum jos și închis-deschis în același timp. Însă în sistemul de operare Android 10 vei găsi doar funcția de bază.

Pentru funcții mai avansate, precum înregistrarea video a ecranului cu sunet, OCR (recunoaștere text), căutare după imagine sau pur și simplu screenshot-uri multiple combinate într-unul singur, ai nevoie de o aplicație dedicată acestui lucru. Iată cele mai bune instrumente Android pentru screenshot pe care să le încerci.

 1. AZ Screen Recorder - No Root

  AZ Screen Recorder – No Root

  AZ Screen Recorder îți permite să faci capturi de ecran video. Le poți salva în HD și full HD iar apoi le poți procesa în editorul video integrat. Aplicația poate înregistra atât sunetul din telefon, cât și sunetul pe care îl primește microfonul. De asemenea, pentru clipuri tip tutorial, va indica și tap-urile pe care le faci pe ecran.

 2. Mobizen for Samsung

  Mobizen for Samsung

  Mobizen for Samsung este un screen recorder cu care poți înregistra jocuri, clipuri sau funcționarea aplicațiilor. Poate înregistra atât ecranul, cât și pe tine, având un format automat picture in picture. O altă funcție importantă a sa este conectarea la PC și înregistrarea ecranului pe care lucrezi.

 3. V Recorder- Recorder de ecran cu sunet

  V Recorder- Recorder de ecran cu sunet

  V Recorder – Recorder de ecran cu sunet este un recorder și un editor video integrat pentru telefonul cu Android. Poți înregistra jocurile pe care să le urci pe platforme video, împreună cu vocea ta. Nu are watermark și permite salvarea clipurilor în HD 1440p la 60FPS.

 4. Screenshot Uşor

  Screenshot Uşor

  Screenshot Ușor este aplicația cu care faci capturi statice de ecran și apoi le editezi. În ea găsești foarte multe funcții de selectare parțială, de editor foto, de adăugare emoji-uri sau de partajare prin cele mai importante aplicații de comunicare.

 5. Screenshot

  Screenshot

  Screenshot îți permite să capturezi ecranul cu un singur click. Poți face asta folosind combinația de taste implicită pentru Android sau poți folosi un buton dedicat, în cazul în care telefonul are root. Poți desena, adăuga text sau să faci mozaicuri direct pe screenshot.

Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube
Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube

Dependența de telefonul cu Android începe să devină o problemă de sănătate psihică din ce în ce mai prevalentă și este aproape de a fi inclusă în manualele de psihiatrie. Timpul petrecut pe smartphone începe să ocupe din ce în ce mai mult ziua și mintea multora dintre noi. Pe…

Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android
Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android

Chiar dacă pare demodat sau implică o serie de costuri suplimentare, SMS-ul a rămas una dintre funcțiile de bază ale telefonului cu Android. Întotdeauna poți trimite un mesaj scurt atunci când nu ai acoperire de date. În schimb, nu este neapărat să păstrezi aplicația Android …