Cele mai bune aplicații Android pentru screenshot

Captura de ecran a devenit de multă vreme o unealtă cu care îți salvezi informațiile relevante. Pentru acest lucru au fost create programe speciale de PC.

Și telefonul cu Android este beneficiarul unei astfel de funcții, integrate chiar în sistemul de operare. Screenshot-ul se realizează apăsând tastele de volum jos și închis-deschis în același timp. Însă în sistemul de operare Android 10 vei găsi doar funcția de bază.

Pentru funcții mai avansate, precum înregistrarea video a ecranului cu sunet, OCR (recunoaștere text), căutare după imagine sau pur și simplu screenshot-uri multiple combinate într-unul singur, ai nevoie de o aplicație dedicată acestui lucru. Iată cele mai bune instrumente Android pentru screenshot pe care să le încerci.

  1. AZ Screen Recorder - No Root

    AZ Screen Recorder – No Root

    AZ Screen Recorder îți permite să faci capturi de ecran video. Le poți salva în HD și full HD iar apoi le poți procesa în editorul video integrat. Aplicația poate înregistra atât sunetul din telefon, cât și sunetul pe care îl primește microfonul. De asemenea, pentru clipuri tip tutorial, va indica și tap-urile pe care le faci pe ecran.

  2. Mobizen for Samsung

    Mobizen for Samsung

    Mobizen for Samsung este un screen recorder cu care poți înregistra jocuri, clipuri sau funcționarea aplicațiilor. Poate înregistra atât ecranul, cât și pe tine, având un format automat picture in picture. O altă funcție importantă a sa este conectarea la PC și înregistrarea ecranului pe care lucrezi.

  3. V Recorder- Recorder de ecran cu sunet

    V Recorder- Recorder de ecran cu sunet

    V Recorder – Recorder de ecran cu sunet este un recorder și un editor video integrat pentru telefonul cu Android. Poți înregistra jocurile pe care să le urci pe platforme video, împreună cu vocea ta. Nu are watermark și permite salvarea clipurilor în HD 1440p la 60FPS.

  4. Screenshot Uşor

    Screenshot Uşor

    Screenshot Ușor este aplicația cu care faci capturi statice de ecran și apoi le editezi. În ea găsești foarte multe funcții de selectare parțială, de editor foto, de adăugare emoji-uri sau de partajare prin cele mai importante aplicații de comunicare.

  5. Screenshot

    Screenshot

    Screenshot îți permite să capturezi ecranul cu un singur click. Poți face asta folosind combinația de taste implicită pentru Android sau poți folosi un buton dedicat, în cazul în care telefonul are root. Poți desena, adăuga text sau să faci mozaicuri direct pe screenshot.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…