Cum se joacă Among Us: Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga

Among Us este un joc de strategie și deducție. Se joacă în rețea, cu prietenii, sau pe servere publice, și îți poate oferi ore întregi de distracție cu prietenii.

Există destule tactici pentru a câștiga acest joc, iar mai jos le vom enumera pe cele mai folosite și mai de succes dintre acestea. Iar dacă îți place genul acesta, aici ai o listă cu alternative gratuite ale jocului Among Us.

Cele mai bune tactici ca impostor

Impostorul este tipul care trebuie să îi omoare pe toți ceilalți membri ai echipajului. Infiltrat pe navă, acesta va face tot posibilul ca nava să fie sabotată. Iată ce poți face pentru ca ceilalți să nu îți cunoască identitatea:

  • Prefă-te că rezolvi task-uri. Doar în felul acesta vei băga confuzie între cei cu care joci. Fiecare participant are o listă de chestii de rezolvat. Ale tale, evident, sunt fake-uri.
  • Ucide un crewmate în mulțime. Cu cât mai mulți martori, cu atât suspiciunea se va diviza între ei. Vânează aglomerațiile.
  • Ai grijă la camerele de supraveghere. Acestea se află pe hărțile Skeld și Polus. Pot fi accesate din camera de securitate iar dacă vezi un led roșu pe ele, înseamnă că cineva te urmărește.
  • Scapă prin tunelurile de ventilație. După ce ucizi un crewmate, ai un timp de cooldown, în care nu poți ucide pe altcineva. Dacă nu te vede nimeni, intră pe o gură de ventilație și mergi în altă parte a hărții. Atenție, impostorul este singurul care poate folosi ventilația navei. Dacă ești văzut, vei fi raportat.
  • Atenție la funcțiile de sabotaj. Cel mai bine este să le folosești după ce ucizi un crewmate, în partea opusă a navei, pentru a crea confuzie și pentru a direcționa toată resursa umană la repararea stricăciunilor. Astfel, te poți ascunde în mulțime și poți scăpa de cei ce te suspectează.

Ce faci când ești crewmate în Among Us?

Cea de-a doua facțiune din jocul pentru Android Among Us este crewmate (membru de echipaj). Când ești crewmate ai treburi de îndeplinit și poți observa jocul în așa fel încât să prinzi impostorii. Iată ce poți face:

  • Rezolvă sarcinile trasate la începutul jocului. Astfel, cine te vede va ști că nu ești impostor (aceștia întotdeauna au task-uri fake). Participă la acțiunile de contrasabotaj rapid, pentru a nu pierde coechipieri.
  • Mergi întotdeauna cu un grup. E mai ușor să atragi atenția asupra ta când ești singur, și să pici la vot fără să ai vreo vină.
  • Raportează atunci când găsești cadavrul altui crewmate. Dacă a observat cineva că nu ai raportat, va intra la bănuieli.
  • Apasă butonul Emergency Meeting dacă ai o bănuială asupra unui impostor sau dacă ai fost martor la crimă sau la folosirea ventilației.
  • Înainte de vot, folosește chatul. Atenție, trebuie să te miști repede, nu sta să compui mesaje lungi. Jucătorii se raportează cel mai bine prin culoare: „Red sus” (jucătorul roșu este suspect), „Blue vent” (jucătorul albastru a folosit sistemul de ventilație) sunt câteva exemple.
  • Dacă ai murit, continuă să îți ajuți echipa ca fantomă, rezolvând task-urile. Odată ce acestea au fost îndeplinite, jocul va fi câștigat de crewmates.

Among Us este un joc excelent, de care te poți bucura inclusiv offline, sau doar împreună cu prietenii. Este varianta online a jocului de societate Mafia, cunoscut la noi și drept Killer, predă-te!

Nu uita să dai un share dacă ți-a plăcut acest articol!

  1. Among Us

    Among Us

    Among Us este un joc de deducție și strategie pentru telefonul cu Android. Folosește-ți inteligența pentru a depista impostorul în timp ce rezolvi task-uri pe nava în care te afli. Dacă ești impostor, alege victimele cu atenție și apoi creează diversiuni pentru a îndepărta suspiciunile.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…