100% offline: Jocuri pentru Android cu care n-ai nevoie de internet

Există locuri pe lumea asta în care n-ai internet, orice ai face. Fie că vorbim de satul bunicilor, vârful muntelui, o plajă izolată sau subsolul unei clădiri, ai șanse să fii nevoit să stai acolo și să te plictisești. Ai vrea să te joci, pentru ca timpul să treacă mai repede, dar majoritatea jocurilor pentru Android cer o conexiune activă de internet cel puțin pentru a te conecta la contul de Google Play.

Iată că există și jocuri care nu cer să fii conectat la internet. Totul se întâmplă local, pe telefonul tău, aici găsești salvările și nu ai nevoie nici măcar de Wi-Fi pentru a putea să le joci. Libertate totală. OFFLINE! Am făcut o listă cu aceste jocuri, testate, pentru ca tu să le ai la dispoziție și să nu fie nevoie să le cauți.

  1. Temple Run 2

    Temple Run 2

    Temple Run 2 este un joc de acțiune rapid, captivant și incitant. Aleargă prin ruinele unui templu antic, ferindu-te de obstacole, bolovani, bușteni, alunecă sau sari la nevoie. Grafica este excelentă, ecosistemul este foarte bine dezvoltat și există un balans foarte bun între dificultate și power-ups-urile pe care le primește personajul tău.

  2. OpenTTD

    OpenTTD

    OpenTTD este un joc tycoonsimulator de afaceri cu transporturi. Construiește-ți imperiul logistic și dezvoltă hărțile de joc. Fiind un joc open source, îl poți edita așa cum vrei tu. Site-ul oficial are foarte multe tutorialuri. Poate fi jucat atât single player, fără a avea nevoie de conexiune la internet, sau multiplayer, iar atunci trebuie să ai la îndemână Wi-Fi sau conexiune de date.

  3. Turbo FAST

    Turbo FAST

    Turbo FAST este un joc de acțiune inspirat de aventurile melcului din producția cu același nume a celor de la DreamWorks. Ai 13 circuite de curse, un mod challenge, evenimente speciale și upgrade-uri. Poate fi jucat fără conexiune de date sau Wi-Fi, însă dacă vrei să înregistrezi cursele și să le dai share către prieteni, trebuie să fii online.

  4. Into the Dead

    Into the Dead

    Dacă ești fan al filmelor și serialelor cu zombies, atunci Into the Dead este jocul potrivit pentru tine. Rămâi în viață ferindu-te de zombi, lovește-i sau împușcă-i cu un arsenal impresionant și du-ți la îndeplinire misiunile. Poate fi jucat offline 100%, în cazul în care nu ai internet.

  5. Friday the 13th: Killer Puzzle

    Friday the 13th: Killer Puzzle

    Friday the 13th: Killer Puzzle este un joc tip puzzle în care tu interpretezi personajul clasic al filmelor de groază, Jason Vorhees. Urmărește-ți victimele de la Crystal Lake până în Manhattan și terorizează-le.

    Ai 8 episoade cu peste 100 de puzzle-uri, skinuri diferite pentru personajul principal, capcane, inamici puternici, obstacole. Poți alege modul R pentru a vedea scenele de groază sau modul PG, recomandat minorilor. Poate fi jucat online sau offline.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…