Cele mai bune alternative gratuite ale jocului Among Us pentru Android

Strategie. Minciuni. Înșelare. Deducție. Iată câteva dintre cuvintele cheie ale popularului joc Among Us.

Lansat în 2018, a ajuns unul dintre cele mai descărcate jocuri din Play Store. Acesta poate fi jucat și 100% offline, doar în rețeaua WiFi locală.

Jucătorii sunt împărțiți între crewmates și impostors. Scopul crewmates este de a face reparații pe navă și de a detecta impostorul dintre colegii săi aflați pe nava spațială. Impostorul, în schimb, trebuie să saboteze nava și să ucidă crewmates. Impostorii vor fi eliminați prin vot popular, însă nu întotdeauna votul va reflecta realitatea în Among Us.

Însă dacă dorești și alte jocuri pentru Android pe aceeași temă, ți-am pregătit, mai jos, o listă cu jocuri de logică și deducție.

  1. Werewolf Online

    Werewolf Online

    În Werewolf Online trebuie să îți aperi satul sau să omori toți locuitorii acestuia. Dacă ești de partea binelui, rolul tău este să descoperi vârcolacii și să convingi alți săteni să lucrați împreună pentru a apăra comunitatea. Vârcolacii trebuie să omoare oamenii buni fără a fi descoperiți.

  2. Murderous Pursuits

    Murderous Pursuits

    Murderous Pursuits este un joc în care trebuie să fii ultimul supraviețuitor. Scopul este de a elimina restul jucătorilor fără a fi descoperit. Gărzile te vor aresta dacă observă un comportament suspicios, așa că trebuie să ai grijă. Un joc de tip battle royale în care, însă, trebuie să îți folosești puterea de deducție.

  3. Town of Salem - The Coven

    Town of Salem – The Coven

    Town of Salem – The Coven este transpunerea pe Android a jocului de societate Mafia. Oamenii buni trebuie să găsească mafioții înainte de a fi uciși. Aceștia din urmă, mai puțini la număr, trebuie să reducă în timpul nopții oamenii buni, până când echipele ajung la paritate.

  4. Hide Online

    Hide Online

    Hide Online este jocul „de-a v-ați ascunselea” pe Android. Ascunde-te de ceilalți jucători. Ai posibilitatea de a te deghiza într-un obiect obișnuit, astfel încât cel care caută să își dea seama foarte greu care este intrusul din cameră.

  5. Fall Dudes 3D (Early Access)

    Fall Dudes 3D (Early Access)

    Fall Dudes 3D (Early Access) este jocul Android în care trebuie să rezolvi o serie de sarcini în moduri creative. Fie că este vorba de spart uși, sărit peste obstacole sau trimis explozivi spre adversari, acest joc îți va asigura ore întregi de distracție.

  6. Stick Fight: The Game Mobile

    Stick Fight: The Game Mobile

    Stick Fight: The Game Mobile este un joc cu lupte pentru Android în care controlezi un omuleț stilizat. Luptă cu alți jucători pentru a ajunge în top. Folosește-te de arme amuzante și ieși din situații critice.

  7. Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat este un joc Android în care trebuie să rezolvi puzzle-uri. Te afli în lumea viselor, iar tot ceea ce se întâmplă are o tentă suprarealistă. Cheia pentru a rezolva aceste jocuri sunt explorarea și creativitatea.

  8. Undercover ^^ - Role playing word party game

    Undercover ^^ – Role playing word party game

    Undercover ^^ – Role playing word party game este un joc de societate. Scopul jocului este de a afla identitatea celorlalți participanți cât mai repede, identificarea adversarilor și eliminarea lor. Există o parolă secretă, așa că vezi cine o știe și asigură-te că e în echipa ta.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…