Cum creezi un slideshow pe TikTok

TikTok a avut cea mai mare creștere a utilizatorilor în ultimii ani. Modul facil de a încărca și distribui filmulețe scurte, amuzante, a contribuit la acest succes.

Însă clipurile pentru aplicația video TikTok nu trebuie să fie neapărat filmate. Acestea pot fi create și din imagini cărora le poți adăuga filtre și efecte. Iată cum faci acest lucru.

Creează un slideshow pentru TikTok din clipuri video

În TikTok poți uni mai multe clipuri video filmate pe telefon sau descărcate și apoi să postezi rezultatul. Acestea pot fi din evenimente separate sau mai multe secvențe ale aceluiași eveniment. Totul ține de creativitatea ta. Ca să afli cum funcționează TikTok, îți trebuie puțină răbdare și câteva încercări. Pentru a face slideshow-ul, urmează pașii aceștia.

  • Intră pe TikTok.
  • Apasă simbolul + din josul ecranului.
  • Apasă Upload din dreapta jos.
  • Selectează clipurile pe care dorești să le unești, în ordinea dorită.
  • Poți adăuga și poze în acest moment.
  • Apasă Next.
  • Acum poți alege și o melodie de fundal.
  • Scurtează clipurile video în funcție de preferințe. Apasă pe clipul video care trebuie tăiat și trage marginile sale spre centru, până când ajunge de dimensiunea dorită.
  • Butonul Sound Sync te va ajuta să sincronizezi tranzițiile dintre clipuri în funcție de ritmul muzicii.
  • Apasă Next. În acest moment, TikTok îți unește clipurile și îți pune în față o versiune editabilă, pe care o poți transforma în videoclipul final. Adaugă stickere, efecte, muzică, tranziții sau înregistrează un voiceover.
  • După ce termini editarea, apasă săgeata la dreapta. În următorul pas vei seta permisiunile finale, precum starea publică sau privată, comentariile, duetele sau reacțiile.
  • Când ești pregătit, apasă Post.
  • Aceeași procedură o poți realiza și folosind doar imagini, pentru o prezentare.

Un clip video realizat bine, concis, îți va aduce like-uri și followeri pe TikTok. Nu există o rețetă fixă a succesului. Trebuie doar să îți urmezi instinctul și să nu te pierzi în detalii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share către prietenii tăi.

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este aplicație social media destinată conținutului video. Pe această platformă poți încărca clipuri video scurte, pe teme variate. Editorul video al aplicației îți permite să încarci atât clipuri originale, cât și reacții sau duete cu alți utilizatori.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…