Cum creezi un slideshow pe TikTok

TikTok a avut cea mai mare creștere a utilizatorilor în ultimii ani. Modul facil de a încărca și distribui filmulețe scurte, amuzante, a contribuit la acest succes.

Însă clipurile pentru aplicația video TikTok nu trebuie să fie neapărat filmate. Acestea pot fi create și din imagini cărora le poți adăuga filtre și efecte. Iată cum faci acest lucru.

Creează un slideshow pentru TikTok din clipuri video

În TikTok poți uni mai multe clipuri video filmate pe telefon sau descărcate și apoi să postezi rezultatul. Acestea pot fi din evenimente separate sau mai multe secvențe ale aceluiași eveniment. Totul ține de creativitatea ta. Ca să afli cum funcționează TikTok, îți trebuie puțină răbdare și câteva încercări. Pentru a face slideshow-ul, urmează pașii aceștia.

  • Intră pe TikTok.
  • Apasă simbolul + din josul ecranului.
  • Apasă Upload din dreapta jos.
  • Selectează clipurile pe care dorești să le unești, în ordinea dorită.
  • Poți adăuga și poze în acest moment.
  • Apasă Next.
  • Acum poți alege și o melodie de fundal.
  • Scurtează clipurile video în funcție de preferințe. Apasă pe clipul video care trebuie tăiat și trage marginile sale spre centru, până când ajunge de dimensiunea dorită.
  • Butonul Sound Sync te va ajuta să sincronizezi tranzițiile dintre clipuri în funcție de ritmul muzicii.
  • Apasă Next. În acest moment, TikTok îți unește clipurile și îți pune în față o versiune editabilă, pe care o poți transforma în videoclipul final. Adaugă stickere, efecte, muzică, tranziții sau înregistrează un voiceover.
  • După ce termini editarea, apasă săgeata la dreapta. În următorul pas vei seta permisiunile finale, precum starea publică sau privată, comentariile, duetele sau reacțiile.
  • Când ești pregătit, apasă Post.
  • Aceeași procedură o poți realiza și folosind doar imagini, pentru o prezentare.

Un clip video realizat bine, concis, îți va aduce like-uri și followeri pe TikTok. Nu există o rețetă fixă a succesului. Trebuie doar să îți urmezi instinctul și să nu te pierzi în detalii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share către prietenii tăi.

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este aplicație social media destinată conținutului video. Pe această platformă poți încărca clipuri video scurte, pe teme variate. Editorul video al aplicației îți permite să încarci atât clipuri originale, cât și reacții sau duete cu alți utilizatori.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…