Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok

Pe TikTok, rețeta succesului este concizia. În mod ideal, trebuie să îți transmiți ideile într-un interval de 15-60 secunde, pentru ca cel ce îți urmărește conținutul să nu se plictisească.

Ce faci, însă, când ai „timpi morți”? Ei bine, ca și în alte zone de conținut media-video destinat rețelelor social media, poți apela la schimbarea vitezei clipului. Iată cum faci acest lucru pe TikTok.

Cum schimbi viteza videoclipului în timp ce înregistrezi

Conținutul de calitate, perseverența și calitatea sunt factori cheie dacă vrei să faci rost de followeri pe TikTok. În timp ce tragi clipul, TikTok îți permite, direct din aplicație, să folosești viteze diferite ale înregistrării. Iată ce pași trebuie să urmezi:

 • Lansează TikTok și apasă butonul + din josul ecranului.
 • În dreapta sus apasă butonul Speed.
 • Din josul ecranului selectează viteza potrivită pentru clipul tău.
 • Apasă butonul Record și începe să înregistrezi clipul.

Cum schimbi viteza unui clip înregistrat deja

Viteza unui clip înregistrat sau descărcat deja de pe TikTok  se poate schimba astfel:

 • Apasă butonul +.
 • În dreapta jos apasă Upload.
 • Selectează videoclipul și apasă Next.
 • Apasă simbolul de vitezometru din dreapta jos.
 • Selectează viteza și apoi apasă Next.

Alte metode pentru schimbarea vitezei clipurilor pe TikTok

Dacă vrei să ai mai multe opțiuni pentru editarea clipurilor de pe TikTok, este cazul să treci la aplicații mai serioase. Acestea îți vor permite să controlezi mult mai bine conținutul video pe care îl încarci, să reglezi anumiți parametri și să adaugi diferite efecte sau stickere. Am ales două aplicații pe care ți le vom prezenta mai jos.

Și nu uita, cele mai bune tutoriale despre TikTok, cum funcționează și cum se folosește le găsești pe AndroidListe.ro

 1. Videoshop - Video Editor

  Videoshop – Video Editor

  Videoshop – Video Editor este o aplicație pentru telefonul cu Android destinată editării clipurilor video. Cu ea poți tăia, scurta sau combina clipurile, le poți adăuga efecte, filtre, muzică sau voice-over și le poți ajusta dimensiunea pentru a fi redate fără probleme pe device-urile mobile. Rezultatul poate fi exportat în HD.

 2. Efectum – Reverse Cam, Slow Motion, Fast Video

  Efectum – Reverse Cam, Slow Motion, Fast Video

  Efectum – Reverse Cam, Slow Motion, Fast Video este o aplicație care conține o întreagă galerie de efecte video ce pot fi adăugate clipurilor tale. Câștigă like-uri și followeri pe TikTok sau pe Instagram, adăugând clipurilor tale efecte de rewind, slow-motion, fast, reverse. Mergi mai departe și combină sau scurtează clipurile iar apoi adaugă-le muzică pentru a le face mai interesante.

Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android
Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android

Faptul că telefonul cu Android are foarte multe posibilități de personalizare este considerat un avantaj major. Însă, pe lângă acest lucru, există situații în care acest lucru poate constitui un dezavantaj sau chiar un risc. Pe Android există posibilitatea ca anumite aplicați…

Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok
Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok

Pe TikTok, rețeta succesului este concizia. În mod ideal, trebuie să îți transmiți ideile într-un interval de 15-60 secunde, pentru ca cel ce îți urmărește conținutul să nu se plictisească. Ce faci, însă, când ai „timpi morți”? Ei bine, ca și în alte zone de conținut media-vi…

Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp
Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp

Vrei să joci o farsă prietenilor tăi și să îți schimbi vocea în mesajele audio trimise pe WhatsApp? Sau pur și simplu vrei să te distrezi atunci și să înregistrezi memo-uri audio într-o voce haioasă? Ei bine, acum poți face acest lucru cu ajutorul unor aplicații. WhatsApp est…