Cele mai bune aplicații podcast pentru Android pe care să le descarci

Atunci când ești într-o situație în care trebuie să faci o muncă mecanică – exerciții la sală, condusul de la serviciu spre casă sau curățenie, simți nevoia să asculți ceva. Dacă nu vrei neapărat muzică sau să asculți un audiobook, soluția pentru tine este podcastul.

Un podcast este, în sinea ei, o emisiune radio, o serie de înregistrări pe care un utilizator le poate descărca pe propriul device pentru a le asculta atunci când dorește. Păreri despre viață și societate, comentarii politice sau ultimele trenduri în materie de muzică și film, pe toate le poți găsi într-un podcast. Iată, așadar, cele mai bune aplicații podcast pentru Android.

  1. TED

    TED

    TED este aplicația oficială a celebrilor organizatori de conferințe TED: Ideas worth spreading. Aici vei găsi peste 2000 de înregistrări ale discursurilor oferite de personalități media, ale științei sau ale culturii. Îți poți crea o listă de redare adaptată timpului pe care îl poți petrece ascultând.

  2. Deezer Music

    Deezer Music

    Deezer este una dintre cele mai bune aplicații Android de folosit atunci când mergi cu mașina. Aici găsești orice gen muzical, mix-uri, creații originale ale artiștilor tăi favoriți, dar și podcasturi sau episoade ale emisiunilor radio pe care vrei să le urmărești.

  3. SoundCloud - Music & Audio

    SoundCloud – Music & Audio

    SoundCloud – Music & Audio îți pune la dispoziție o bază de date impresionantă cu conținut audio încărcat de creatorii tăi favoriți. Ascultă muzică, mix-uri, live-uri sau podcasturi într-un format facil și gratuit. Este una dintre cele mai bune aplicații de muzică gratuite pentru Android.

  4. Podcast, OLiX BBC TED TEDTalks

    Podcast, OLiX BBC TED TEDTalks

    Podcast, OLiX BBC TED TEDTalks este o aplicație de podcast și radio. Ai streaming gratuit, stații FM sau podcasturi gata să umple orele de stat în trafic. De asemenea, aici poți asculta și audiobook-uri.

  5. Stations by Spotify

    Stations by Spotify

    Stations by Spotify este aplicația prin care ai acces nelimitat la conținut muzical. În funcție de preferințele muzicale, îți învață gusturile și îți pune la dispoziție liste de redare personalizate. Stations este un serviciu Spotify gratuit.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…