Alternative la Spotify: Cele mai bune aplicații de muzică gratuite pentru Android

Telefonul nu mai este de mult un accesoriu pentru a vorbi. Pe lângă funcțiile clasice, poți ține în el și munca, dar și distracția.

Când vine vorba de muzică, Spotify este perceput ca unul dintre cele mai bune servicii. Însă există multe alte aplicații de ascultat muzică pentru Android gratuite. Iată lista noastră cu cele mai apreciate dintre acestea. 

  1. SoundCloud - Music & Audio

    SoundCloud – Music & Audio

    SoundCloud – Music & Audio este o aplicație prin care descoperi cea mai nouă muzică încărcată de către utilizatori ca și tine. Conținutul este updatat zilnic și îți este prezentat în funcție de preferințe. Conține peste 120 de milioane de melodii.

  2. Apple Music

    Apple Music

    Apple Music este o colecție digitală cu peste 50 de milioane de piese. Acestea pot fi descărcate pentru a fi ascultate offline. Tot aici poți găsi conținut exclusiv precum documentare, concerte live sau playlist-uri făcute de cei mai buni DJ.

  3. Deezer Music

    Deezer Music

    Deezer Music este o aplicație de muzică pentru Android. Are în baza de date peste 40 de milioane de piese. Modul Flow îți îmbină muzica nouă cu preferințele vechi. Poți găsi mix-uri originale, canale ale artiștilor preferați dar și versuri.

  4. Muzică Google Play

    Muzică Google Play

    Muzică Google Play oferă piese gratuit, sub formă de radio, însă va trebui să asculți și reclame. Dacă optezi pentru un cont premium, vei avea acces și la YouTube Music în varianta premium. Planul de abonament include și unul pentru familie.

  5. CloudBeats - offline & cloud music player

    CloudBeats – offline & cloud music player

    CloudBeats – offline & cloud music player este un player de muzică ce poate reda streaming din Dropbox sau Google Drive, dar funcționează și offline. Poate reda și prin Chromecast și îmbunătățește sunetul și volumul telefonului.

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …