Lucrează de acasă: Rămâi conectat cu echipa ta cu cele mai bune aplicații Android pentru colaborare

Pandemia de coronavirus a obligat foarte mult companii să trimită angajații să muncească de acasă. Dar munca de acasă vine cu o serie de provocări, în special pentru oamenii care lucrează în echipă. Comunicarea defectuoasă este principalul principalul vinovat pentru probleme create. Trebuie să recunoaștem că una este să vorbești cu colegii la birou ori de câte ori ai nevoie și alta este să o faci la telefon.

Din fericire, există foarte multe aplicații care să te ajute să menții contactul cu echipa ta chiar și atunci când lucrezi de acasă. Avantajul lor este că poți să transformi biroul de acasă în sala de conferințe de la muncă, fără să te deplasezi la birou și să te expui virusului.

În ultimul timp, au fost dezvoltate din ce în ce mai multe aplicații pentru a menține contactul co colegii de muncă. Însă, sunt câteva care s-au remarcate în domeniu. Conectivitatea, securitatea datelor, posibilitatea de a se alătura discuției mai multe persoane odată dar și capacitatea de menține conexiunea pe toată perioada discuției sunt elemente pe care trebuie să le iei în calcul. Desigur, aplicațiile de Android propuse de noi pentru colaborare marchează toate aceste potențiale probleme.

Iată care sunt cele mai bune aplicații Android pentru colaborare, pentru a a-ți fi mai ușor să menții comunicarea cu echipa ta atunci când muncești de acasă.

  1. Slack

    Slack

    Slack este o aplicație de comunicare foarte versatilă, perfectă pentru a lua legătura cu colegii care lucrează acasă. Îți permite să organizezi conversații în funcție de subiecte, proiecte și grupuri, schimbul de mesaje cu colegii, partajarea de documente și imagini și integrarea cu alte platforme.

  2. Trello - Organize Anything

    Trello – Organize Anything

    Trello este un instrument de management foarte flexibil. Poți crea o listă de taskuri și să urmărești cine și când le-a îndeplinit. La fiecare task se pot adăuga comentarii și răspunsuri, astfel că vei putea menține echipa mereu informată. Taskurile pot fi partajate pe alte platforme.

  3. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Microsoft Teams, cel mai nou produs Microsoft, poți aduce biroul la tine acasă. Aceasta este o aplicație care funcționează ca un spațiu de lucru virtual unde poți partaja mesaje, conținut, fișiere, instrumente și multe altele. Desigur, îți permite personalizarea spațiului de muncă, fie el virtual.

  4. Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook este o aplicație creată special pentru companii pentru a îmbunătăți comunicarea. Pe lângă grupurile de interes pe care le poți crea, această aplicație mai are și un serviciu de presă pentru a difuza știrile despre compania ta.

  5. Jira Cloud - Official mobile app for Jira Software

    Jira Cloud – Official mobile app for Jira Software

    Ia-ți echipa cu tine oriunde cu Jira Cloud. Aplicația pentru Android oferă spațiu pentru managerierea echipelor, creând task-uri și planșe pentru membrii echipei. De asemenea, poți să răspunzi rapid și să cauți informații după cuvinte cheie.

  6. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM este cea mai populară aplicație pentru conferințe la momentul de față. Aceasta oferă un spațiu sigur pentru conferințe video de până la 25 de persoane. Aplicația este intuitivă și ușor de folosit, astfel că foarte mulți oameni apelează deja la ea.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…