Știri COVID-19: OMS lansează un canal WhatsApp care îți trimite informații oficiale

Odată cu răspândirea rapidă a noului coronavirus, nevoia oamenilor de a primi știri din surse oficiale a crescut. Aceasta se datorează și faptului că a crescut numărul de fake news cu privire la COVID-19.

Pentru a contracara acest fenomen, Organizația Mondială a Sănătății a lansat un bot WhatsApp care îți livrează informații, știri și îți răspunde la cele mai frecvente întrebări cu privire la stadiul pandemiei.

Cum accesez bot-ul cu știri OMS

Pentru a accesa canalul de știri al OMS de pe WhatsApp, urmează pașii aceștia:

  • Intră pe aplicația WhatsApp de pe telefonul cu Android.
  • Adaugă în agendă numărul de telefon +41 79 893 18 92

Pentru a primi informațiile din partea bot-ului OMS, trimite mesajul „hi”. Vei primi un meniu conținând informațiile pe care le poți primi instantaneu. Trimite numărul dorit din listă și pe ecran vor fi afișate știrile solicitate.

Nu uitați: cea mai bună protecție o reprezintă evitarea contactului cu persoanele infectate. Dacă aveți posibilitatea, stați acasă. În acest fel vă protejați pe voi înșivă și vă protejați familiile.

Tu ce faci pentru a te proteja de COVID-19? Scrie-ne mai jos, într-un comentariu.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație prin care poți ține legătura gratis cu cei dragi. De asemenea, prin el poți trimite mesaje, poți face apeluri audio sau video și poți transfera fișiere de orice fel. Autoritățile dar și entitățile private lansează frecvent canale oficiale pe WhatsApp pentru a comunica în mod direct cu cetățenii sau cumpărătorii.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…