Cele mai bune aplicații Android cu știri sportive și scoruri

Între 12 iunie și 12 iulie 2020 va avea loc cea de-a șaisprezecea ediție a Campionatului European de Fotbal, UEFA EURO 2020. Dacă ești microbist și îți place fotbalul, cu siguranță ești interesat în special de meciurile care vor avea loc în București, pe Arena Națională.

Dacă nu poți urmări live toate meciurile de la Euro 2020, cu siguranță vei fi interesat de scoruri. Iată o listă de aplicații pentru telefonul tău cu Android prin care să fii la curent cu scorurile live din marile campionate de fotbal cât și cu ultimele știri din sport.

  1. UEFA Champions League

    UEFA Champions League

    UEFA Champions League este aplicația oficială a celor mai mari confruntări din fotbalul european. Vei ști tot ceea ce se întâmplă în Liga Campionilor: scoruri, rezultate, transferuri, echipe. Îți poți personaliza fluxul de știri și vei primi inclusiv comentarii live și statistici.

  2. Onefootball

    Onefootball

    Onefootball este aplicația prin care orice suporter adevărat primește ultimele știri din fotbal. Fii la curent cu rezultate din Liga 1, Cupa României, Liga Campionilor dar și din Premier League, Bundesliga sau Serie A. Ai rezultate live, notificări instant și poți vota pentru omul meciului.

  3. NFL Mobile

    NFL Mobile

    NFL Mobile este aplicația oficială a National Football League, eșalonul superior al fotbalului american. Vei avea parte de stream-uri live ale meciurilor, rezumate video, reluări, scoruri live sau comentarii și analize ale meciurilor.

  4. Bullet Bet Predictions

    Bullet Bet Predictions

    Bullet Bet Predictions este o aplicație specială pentru cei care pariază pe meciuri din marile campionate ale lumii. În aceasta sunt prezentate statistici, rezultate, analize și predicții pentru meciurile următoare, dar și cote ale pariurilor. Pe Bullet Bet Predictions nu poți plasa pariuri, ci te poți informa pentru ca pariul tău să fie câștigător.

  5. Premier League - Official App

    Premier League – Official App

    Premier League – Official App este aplicația oficială de Android a campionatului britanic de fotbal. Este gratis și are știri despre marile echipe de fotbal englezești: rezultate, statistici, transferuri, reluări și comentarii dar și profilurile fiecărei echipe care a jucat în ultimii 25 de ani în liga superioară din UK.

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…