Ajută-ți familia să scape de stresul creat de criza coronavirusului cu cele mai bune aplicații de divertisment pentru Android

Dacă acum câţiva ani dacă stăteai acasă însemna că te vei plictisi teribil, acum lucrurile stau altfel, deoarece ai la dispoziţie zeci de aplicaţii care să îţi facă viaţa mai uşoară. 

Acum poţi să te uiţi, în sfârşit, la toate filmele şi serialele pe care vroiai să le vezi, să citeşti cărţile care ţi-au fost recomandate de prieteni şi nu în ultimul rând, să te joci, pentru că puţină relaxare nu strică niciodată. Iar toate acestea le poţi face chiar pe telefonul mobil. Piaţa de aplicaţii este atât de bine dezvoltată, încât ai la dispoziţie oricând tot ce ai nevoie. 

Dar iată care sunt cele mai bune aplicaţii de divertisment pentru Android, cu care să te relaxezi şi să minimalizezi anxietatea creată de coronavirus.

  1. YouTube

    YouTube

    Pe YouTube poţi viziona de la videoclipuri originale până la filme vechi. Poţi să asculţi şi muzica artiştilor preferaţi. Astfel, că cu YouTube poţi să îţi umpli timpul liber cu veselie şi bucurie, atunci când te plictiseşti.

  2. Netflix

    Netflix

    Aplicaţia Netflix permite utilizatorilor să urmărească filmele şi serialele de pe platformă. Dacă ai cont de Netflix, atunci ai neapărat nevoie de această aplicaţie, deoarece ai mereu la dispoziţie conţinutul media, perfect pentru a alunga plictiseala.

  3. Crackle - Movies & TV

    Crackle – Movies & TV

    Cu Crackle poţi viziona filme şi seriale gratuit pe dispozitivul Android. Baza de date este masivă, ceea ce înseamnă că ai multe şanse să găseşti filme şi seriale care să îţi placă. Aplicaţia afişează reclame, însă conţinutul este gratuit.

  4. Podcasturi Google

    Podcasturi Google

    Cu Podcasturi Google poţi să asculţi în timp real şi să deascarci pentru a asculta offline podcasturile preferate. Biblioteca este enormă, majoritatea creatorilor de conţinut de pe YouTube optând să urce podcasturile aici. Iar tu le poţi asculta când doreşti.

  5. Pocket Casts

    Pocket Casts

    PocketCasts te ajută să îţi împarţi pe categorii podcasturile, pentru a fi mai accesibile. Cu această ocazie îţi faci curat în descărcări şi le asculţi pe cele mai importante. Astfel, nu te vei mai simţi singur şi vei afla  detaliile care te interesează mai repede.

  6. Aldiko Book Reader Premium

    Aldiko Book Reader Premium

    Pentru toate cărţile pe care vrei să le citeşti poţi folosi Aldiko. Aceasta este un cititor de cărţi electronice care acceptă majoritatea formatelor, precum PDF şi ePub. Iar în librăria acestuia poţi găsi cărţi gratuite, ceea ce este un avantaj.

  7. Cărţi gratuite Wattpad Ebooks

    Cărţi gratuite Wattpad Ebooks

    Dacă nu ştii ce vrei să citeşti şi nu poţi să mergi la librărie sau la bibliotecă, poţi găsi cărţi bune gratuite, de orice gen literar pe Wattpad. Platforma a fost creată pentru scriitorii începători, dar aşa s-au lansat nume mari.

  8. Pandora Music

    Pandora Music

    Ascultă posturile de radio preferate cu Pandora Music. Aplicaţia îţi permite să sortezi posturile de radio, să cumperi muzică de pe Amazon şi să partajezi prietenilor listele muzicale făcute de tine. Pandora are şi posturi de radio româneşti.

  9. UNO ™ & Friends

    UNO ™ & Friends

    Acum poţi să joci UNO împreună cu prietenii tăi, fiecare de la el de acasă, prin intermediul dispozitivului Android. Astfel, te poţi distra pe perioada de carantină împreună cu prietenii şi colegii, fără să te expui vreounui pericol. 

  10. MONOPOLY

    MONOPOLY

    Joacă Monopoly împreună cu familia şi prietenii pentru a te destinde. De altfel, poţi să îl joci împreună cu oameni din întreaga lume, dacă îţi este teamă de efectele sociale adverse pe care Monopoly le are. Astfel, poţi folosi Monopoly ca un mediu de socializare.