Cele mai bune aplicații să înveți limba engleză prin muzică și filme

Dacă vrei să îți perfecționezi cunoștințele de limbi străine într-un mod relaxant, testează aplicația prezentată în cadrul acestui articol.

Așa cum copiii sunt stimulați să învețe limbi străine prin intermediul desenelor animate, pentru pasionații de muzică există aplicația LyricsTraining: Learn Languages with Music.

Cum se folosește 

Primul pas este să îți instalezi aplicația de la linkul de la finalul articolului sau din Google Play Store. Selectează din listă limba în care dorești să se desfășoare testul: engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană sau portugheză. 

Poți alege gradul de dificultate, dar și diverse moduri în care poți să te joci.

image for aplicatie muzica

În cele ce urmează îți prezentăm mai multe aplicații care te pot ajuta să înveți limba engleză la un nivel avansat.
  1. LyricsTraining: Learn Languages with Music

    LyricsTraining: Learn Languages with Music

    Învață limbi străine printr-un mod plăcut și interactiv. Testează-ți cunoștințele de limbă engleză, germană, franceză, spaniolă etc în cadrul unor teste în care va trebui să asculți melodii celebre cântate în limba aleasă.

  2. Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training este o aplicație prin care poți să îți dezvolți cunoștințele de limbă engleză. În cadrul acesteia vei asculta melodii și vei urmări versurile acestora, reușind astfel să îți îmbunătățești pronunția și vocabularul.

  3. EWA: Learn English Words Easy

    EWA: Learn English Words Easy

    EWA este o aplicație prin intermediul căreia vei putea învăța limba engleză într-un mod plăcut și distractiv. Alege filmul favorit, serialul sau cartea preferată și învață cuvinte noi prin intermediul unor joculețe interactive.

  4. 13000 de clipuri video engleza

    13000 de clipuri video engleza

    Această aplicație îți oferă peste 130.000 de videoclipuri și 500 de liste de redare în care poți regăsi subiecte comune în limba engleză. Poți de asemenea să îți testezi cunoștințele de limbă engleză în cadrul unor examene de top TOEIC, IELTIS și Toeft.

  5. Enggle Player - Aflați engleză cu filme

    Enggle Player – Aflați engleză cu filme

    Enggle Player este un player video care te va ajuta să studiezi în detaliu conversațiile purtate în limba engleză în cadrul filmelor. Studiază conversația și redă conținutul neclar pentru a reuși să deslusești tainele englezei.

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …