Cele mai bune aplicații IPTV pentru telefoanele cu Android

IPTV (Internet Protocol Television) este platforma care îți permite să vezi canale de televiziune pe internet. Până acum puțină vreme, puteai face asta doar pe PC, înregistrându-te pe anumite site-uri sau folosind anumite programe.

Acum, monopolul PC-ului asupra IPTV s-a terminat. Există numeroase aplicații prin care poți urmări canalul TV preferat direct pe telefonul cu Android, majoritatea dintre ele fiind gratis. Ai grijă, totuși, atunci când folosești aceste aplicații să fii conectat la o rețea Wi-Fi, deoarece consumă o cantitate foarte mare de date mobile și te poți trezi cu o factură uriașă la sfârșitul lunii. Iată, așadar, cele mai bune aplicații IPTV pentru Android.

  1. GSE SMART IPTV (PREMIUM ED)

    GSE SMART IPTV (PREMIUM ED)

    GSE SMART IPTV este o aplicație IPTV care îți permite să vezi canale TV de oriunde din lume. Suportă playlisturi, cele mai populare formate video, subtitrări, live stream, control parental. Disponibilă și în limba română.

  2. IPTV

    IPTV

    IPTV este o aplicație Android simplă cu care poți vedea lista ta de canale TV preferate. Are inclus suport XSFP și M3U, istoric, multicast și EPG. Versiunea premium este fără reclame și are opțiunea de a se reconecta atunci când conexiunea este picată.

  3. LAZY IPTV

    LAZY IPTV

    Cu LAZY IPTV poți urmări televiziunile sau asculta radiourile preferate. Suportă udp-proxy, updatează automat playlisturile, are backup&restore la setări și preferințe, suportă EPG  download și are o serie întreagă de teme.

  4. Perfect Player

    Perfect Player

    Perfect Player este combinația perfectă de player video și client IPTV. Interfața este scalabilă, astfel încât stă bine pe orice rezoluție. Suportă atât redarea fișierelor locale, cât și live stream sau IPTV.

  5. IPTV Player

    IPTV Player

    IPTV Player combină tehnologia OTT cu cea IPTV. Îți permite să accesezi protocoale precum HLS, MMS, RTMP, RTSP sau TS. Poți înregistra live stream și suportă redarea stream-urilor criptate HTTPS.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…