Cele mai bune jocuri din decembrie 2019: Johnny Trigger, Black Desert Mobile

Luna decembrie vine cu o serie de jocuri foarte antrenante şi pline de acţiune. De la bătălii, până la shootere, dar şi un MMO foarte popular acum, toate spectrele jocurile de acţiune sunt prezente în această listă. Iar dacă vrei să îţi pui sângele în mişcare, mai ales acum că de sărbători cu siguranță ai parte de timp liber, încearcă cele mai bune şi populare jocuri din decembrie 2019.

  1. Johnny Trigger

    Johnny Trigger

    Luptă împotriva mafiei locale în acest joc de tip shooter foarte antrenant. Johnny Trigger este un joc care creează dependenţă. Nivelul de dificultate creşte odată cu înaintarea în joc, ceea ce te ţine lipit de el. Scenariile sunt animate şi descriu foarte bine povestea. Johnny Trigger este un joc simplu dar foarte distractiv. 

  2. Black Desert Mobile

    Black Desert Mobile

    Intră într-o aventură plină de provocări în Black Desert Mobile. În acest MMO trebuie să îţi alegi o clasă în care să îţi dezvolţi personajul. Grafica este excelentă, colorată şi de înaltă rezoluţie, la fel şi gameplay-ul. Astfel, atunci când joci chiar ai impresia că faci parte din această lume.

  3. Turbo Stars

    Turbo Stars

    Ia parte la o cursă nebună cu diferite obstacole în Turbo Stars. Jocul este foarte antrenant. Pe măsură ce înaintezi, trebuie să îţi upgradezi personajul pentru a câştiga mai uşor. Are o grafică simplă, însă foarte colorată. Muzica, de asemenea, îţi creşte nivelul de adrenalină. Turbo Stars îţi transformă timpul liber în distracţie.

  4. Off the Rails 3D

    Off the Rails 3D

    În Off the Rails 3D trebuie să conduci un tren până la staţia următoare pe teren accidentat şi având grijă la nivelul de combustibil. Jocul este foarte distractiv şi îţi pune mintea la contribuţie, având în vedere că dificultatea nivelurilor creşte pe măsură ce înaintezi. Grafica este colorată şi simplistă.

  5. Taxi Sim 2020

    Taxi Sim 2020

    În Taxi Sim 2020 devii şofer de taxi în cele mai aglomerate metropole din lume. Jocul este un simulator realist, ceea ce înseamnă că atât grafica cât şi gameplay-ul sunt excelente şi foarte realiste. Poţi să conduci diferite tipuri de maşini, iar clienţii sunt cât mai diverşi.

  6. Big Battle 3D

    Big Battle 3D

    În Big Battle 3D trebuie să îţi creezi o armată puternică cu care să invadezi alte castele şi să le cucerești. Jocul pune accent pe bătălia dintre armate. Grafica este simplă dar asta nu știrbește din frumusețea jocului. Desigur, jocul îţi oferă posibilitatea să îţi îmbunătățești armata.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…