Top 5 jocuri MMORPG pentru Android în 2019

Jocurile MMORPG sunt foarte interesante. Ești plasat într-o lume în care joci contra a milioane de alți jucători, fără să existe un final al jocului. Din acest motiv, aceste jocuri sunt foarte populare.

Experiențele sunt diferite de la un joc la altul, ceea ce înseamnă că fiecare joc este unic. Într-adevăr, este nevoie de puțin timp ca să simți adevăratul potențial al jocului, însă, odată ce ai atins nivelul respectiv, te poți bucura de o lume colorată și plină de aventură. Iată care sunt cele mai bune jocuri MMORPG ale anului 2019!

  1. Villagers & Heroes 3D MMO

    Villagers & Heroes 3D MMO

    Vilagers & Heroes 3D MMO este un joc MMO RPG în care efectele speciale 3D te vor duce într-o lume plină de lupte, magie, dragoni, vrăjitori, războinici sau fiare. Ai mii de quest-uri care îți vor construi o poveste excelentă, de-a lungul căreia te poți alia cu prietenii, îți poți construi arme și armuri, îți poți dezvolta abilitățile și te poți înscrie în provocarea sezonului.

  2. World of Prandis

    World of Prandis

    World of Prandis te va pune să alegi între tabăra Femina și tabăra Vir, cea a femeilor și cea a bărbaților. Personajul tău din joc va fi războinic, paladin, vânător, asasin, mag sau vrăjitor, fiecare cu abilitățile și caracteristicile sale unice. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi ceva, o poți face în mod direct cu alți jucători sau te poți înscrie în casele de licitație.

  3. Arena of Valor: 5v5 Arena Game

    Arena of Valor: 5v5 Arena Game

    Arena of Valor: 5v5 Arena Game este un RPG în care două echipe trebuie să se înfrunte în arenă, pe hărți mici, limitate, dar pline de surprize. Echipele sunt formate din 5 sau 3 jucători, dar sunt posibile și jocuri de 1vs1. Ai la dispoziție 6 clase de personaje, pe care le poți dezvolta pentru a învinge în orice bătălie.

  4. Guns of Glory

    Guns of Glory

    Guns of Glory este un MMORPG care îți va pune la încercare abilitățile de strateg, fiind inspirat de romanul „Cei trei muschetari” și ecranizările ulterioare. Dezvoltă-ți propria armată de muschetari și devino singurul conducător al ținutului: doar câștigând în luptă Coroana Destinului vei putea conduce regatul.

  5. League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift. Da! Cel mai popular MMORPG are acum și o versiune pentru telefoanele cu Android. Vei jucal LoL în același sistem 5vs5, obiectivul fiind să distrugi Nexus-ul inamicilor în 15-20 de minute. Totul depinde de strategia pe care o pui în aplicare. În rest, ai aceleași opțiuni ca și în jocul pentru PC.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci

MOBA, sau Massive Online Battle Arena, este un gen care a cunoscut o popularitate uriașă pe PC și care acum își face loc și pe platformele mobile, în special pe Android. Aceste jocuri combină elemente de strategie, acțiune și cooperare în echipe, oferind o experiență de joc c…