Cum folosești Memoji pe WhatsApp-ul de pe Android

Memoji pot fi create acum și pe telefonul cu Android. Animoji, sunt echivalentul pentru Android a Memoji creat de Apple. Acestea sunt animații ale propriului chip sau avataruri create de tine, customizabile pentru a te identifica cât mai mult cu ele. Ei bine, poți crea Memoji pe Android pentru a le folosi pe WhatsApp, fără să te folosești de telefonul Apple al unui prieten, cum era cazul până de curând.

Cum salvezi Memoji pe Android

Memoji pe telefoanele cu Android pot fi create doar prin intermediul unor aplicații terțe. Cu o astfel de aplicație poți să îți creezi propriul avatar, cu diferite grade de personalizare și apoi să îl exporți pe WhatsApp și să îl salvezi ca sticker. Memoji pot fi folosite pe WhatsApp-ul de pe Android doar ca autocolante. Odată ce ai importat pozele cu avatarul tău, îl poți folosi în conversații atunci când vrei. Acestea vor fi găsite în secțiunea de autocolante din tastatura WhatsApp-ului tău.

Cum creezi Memoji pe telefoanele Samsung, Xiaomi și Huawei

Poți crea Memoji pe telefonul Samsung cu ajutorul AR Emoji, o aplicația special pentru acest telefon. Selectezi funcția de AR Emoji din cameră și faci un selfie. Acesta se va transforma în avatarul tău, pe care poți să îl personalizezi, apoi. Avatarul poate fi exportat către WhatsApp, Messenger sau alte platforme de mesagerie sau social media. Avatarul creat pe Samsung imită mișcările corpului tău, ceea ce poate fi foarte distractiv.

Pe Xiaomi poți crea MiMoji. Telefoanele mai noi conțin aplicația dedicată, iar pentru versiunile mai vechi aceasta trebuie instalată. Avatarul se creează după un selfie, iar acesta poate avea o înfățișare umană sau animală. Poți crea și emojiuri cu acesta, pe care să le salvezi și să le exporți spre aplicațiile unde vrei să le folosești, cum ar fi WhatsApp.

Huawei este și el în pas cu ultimele trenduri și oferă 3D Qmoji. Acestea se creează cu ajutorul senzorilor de recunoaștere facială, deci avaratul este foarte apropiat de realitate. Pentru a crea un Qmoji, deschide camera foto și selectează AR Lens din Mai multe (More). Camera detectează mișcările tale și prin urmare, poți salva ca GIF avatarul, dar și ca poză. Acestea pot fi partajate și foloste apoi în conversații pe WhatsApp ca stickere sau ca imagini de profil pe platformele de social media.

Cum creezi Memoji pe Android

Pentru a crea Memoji pe Android trebuie să îți instalezi o aplicație dedicată. Iată care sunt cele mai bune și cum le folosești.

  1. ZEPETO

    ZEPETO

    Zepeto creează avaraturi din selfie, pe care apoi, îl transformă în animație. Aceasta îți permite să personalizezi avatarul, adaugându-i accesorii și schimbându-i diferite trăsături. Poți să exporți apoi, spre WhatsApp un pachet de Memoji pentru a le folosi ulterior ca stickere în conversații.

  2. Bitmoji - Your Avatar Emoji

    Bitmoji – Your Avatar Emoji

    Bitmoji îți oferă oportunitatea de a crea un avatar personalizat, fie dintr-un selfie sau de la zero. De asemenea, aceasta oferă o serie de rame haioase pentru a crea emoticoane cu Memoji-ul tău. Toate acestea pot fi exportate către WhatsApp și platformele de social media.

  3. MEMOJI : animojis

    MEMOJI : animojis

    MEMOJI: animojis este o aplicație simplistă, ușor de folosit, cu ajutorul căreia poți crea avataruri 3D, pe acre apoi să le exporți către WhatsApp și alte mesagerii dar și pe platformele se social-media. Acestea pot fi folosite foarte simplu ca autocolante în conversațiile de pe WhatsApp.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…