Cum vezi noul sezon din serialul „The Walking Dead” pe dispozitivul tău cu Android

6 octombrie 2019. Reține această dată pentru că atunci va apărea primul episod al sezonului 10 din „The Walking Dead”. Din fericire, ai mai multe opțiuni pentru a-l viziona pe dispozitivele tale cu Android.

Sezonul va avea 16 episoade și va continua povestea eroilor tăi preferați în lupta lor pentru supraviețuire într-o lume devastată. Vor apărea inamici noi, zombi mai puternici și răsturnări de situație spectaculoase. Suspansul va fi pe măsură.

Ce s-a întâmplat în sezonul 9 din „The Walking Dead”

Sezonul 9 al „The Walking Dead” le-a adus lui Daryl și aliaților săi un nou grup de inamici: The Whisperers.  Ei sunt oameni care se îmbracă în piei de „walkers” pentru a nu fi recunoscuți și atacați de către aceștia.

Lidera lor, pe nume Alpha, este o femeie crudă și fără remușcări, care și-a dezmoștenit propria fiică și și-a ucis un mare număr de companioni după ce fiica sa a fugit în tabăra lui Daryl.

Pe ce aplicații poate fi urmărit sezonul 10 din „The Walking Dead”

Noul sezon al serialului tău preferat, ce va fi lansat la 6 octombrie, va putea fi urmărit și de pe telefoanele, tabletele, televizoarele sau alte dispozitive ce rulează Android. Numai că, fiind produs de către o televiziune clasică, AMC, va trebui să aștepți săptămânal apariția unui nou episod.

Principala platformă pe care poți urmări serialul este Netflix. Aceasta este prima alegere în materie de filme și seriale online, fiind cea care are oferta cea mai bogată. În afară de „The Walking Dead” aici poți urmări foarte multe filme și seriale vechi sau noi, de aproximativ toate genurile, provenite din toate colțurile lumii.

Alte aplicații Android pe care poți urmări „The Walking Dead” sunt Amazon Prime sau Sling (disponibil la noi doar prin VPN, altfel fără acoperire în România). De asemenea, dacă nu ții cont de lege, de responsabilitatea de cetățean și de drepturile de autor, poți încerca să îl descarci de pe torrente. Însă noi nu aprobăm și nu încurajăm un astfel de comportament.

Ce pot face până apare noul episod din „The Walking Dead”

Pentru a omorî așteptarea până duminică, 6 octombrie, ai la dispoziție o sumedenie de jocuri și aplicații legate de „The Walking Dead” sau de fenomenul zombie, în general. Dintre ele, îți recomandăm The Walking Dead No Man’s Land, Wikia: The Walking Dead, Into the Dead 2 sau Zombie Watch.

Care este personajul tău preferat din „The Walking Dead”? Scrie-ne mai jos, într-un comentariu!

  1. Netflix

    Netflix

    Netflix este o aplicație Android prin care poți urmări seriale, filme, documentare sau show-uri TV după preferințele tale. Este una dintre cele mai populare aplicații de TV streaming și are o ofertă foarte bogată. Cu un cont premium ai 5 useri care pot urmări, fiecare separat, emisiunea lor preferată.

  2. The Walking Dead No Man's Land

    The Walking Dead No Man’s Land

    Fii supraviețuitor! Ascultă sfaturile lui Daryl Dixon și ucide fiecare walker pe care-l întâlnești în calea ta. Jocul The Walking Dead No Man’s Land este unul dintre cele mai populare jocuri Android legate de lumea WD. Strânge-ți eroii preferați, upgradează-i și planifică următoarea misiune.

  3. Wikia: The Walking Dead

    Wikia: The Walking Dead

    În Wikia: The Walking Dead găsești tot ceea ce trebuie să știi despre universul WD. Ai acces la o bază de date cu toate personajele, descrierea fiecărui episod sau situații în parte, precum și articole interesante scrise de cei mai inteligenți fani ai The Walking Dead.

  4. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    În Into the Dead 2 ești un părinte ce aleargă să-și salveze familia. Acest joc de acțiune pentru Android este unul foarte activ, în care rezistența la stres și determinarea îți vor fi puse la încercare. Este structurat pe 7 niveluri, are peste 60 de stagii și sute de provocări.

  5. Zombie Watch - Zombie Survival

    Zombie Watch – Zombie Survival

    În Zombie Watch va trebui să încerci să aperi artefactul de zombii care vor să îl distrugă. Adună materiale, construiește, aleargă după resurse,  și adaugă orice ți-ar folosi în lupta contra creaturilor care infestează planeta.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…