Ziua Mondială Emoji: Cele mai bune aplicații cu emoji pentru Android

image of ziua emoji

Pe 17 iulie este aniversată Ziua Mondială a Emoticoanelor.

Conversațiile online nu ar mai avea același farmec fără celebrele fețe prin care putem să exprimăm diferite stări de spirit. Pentru a marca existența acestora, în acest articol vă prezentăm cele mai bune aplicații, care vă oferă emoji pentru dispozitivele Android.

  1. Bitmoji - Your Avatar Emoji

    Bitmoji – Your Avatar Emoji

    Creează-ţi propriul avatar şi personalizează-ţi mesajele dintr-o bibliotecă foarte mare de emoticonuri. Poţi folosi avatarul nou creat în mesajele trimise prietenilor, iar dacă ai deja un avatar confecţionat, atunci îl poți importa în mod automat.

  2. Creati Emojis Emoticoane Smileys & Stickers

    Creati Emojis Emoticoane Smileys & Stickers

    Cu această aplicație poți crea și personaliza propriile emoticoane! Utilizatorul are acces la un inventar vast pentru a personaliza avatarurile, care pot fi ulterior împărtășite cu prietenii pe rețelele de socializare, dar și în conversațiile online.

  3. Emoji Keyboard Pro - Emoticons

    Emoji Keyboard Pro – Emoticons

    Aplicaţia îţi permite să adaugi o notă unică tastaturii şi îţi oferă o mulţime de opţiuni de configurare, cu mai mult de 3000 de emoticoane pe care le poţi utiliza în conversaţiile tale. Aplicația include elemente precum predicția de cuvinte și corectare automată.

  4. Facemoji Emoji Keyboard:GIF, Emoji, Keyboard Theme

    Facemoji Emoji Keyboard:GIF, Emoji, Keyboard Theme

    Nimic nu este mai practic și funcțional decât o tastatură plină de emoji, emoticoane și stickere. Aduce peste 3500 emoji, emoticoane, GIF-uri și stickere, susține QWERTY, QWERTZ și AZERTY, și îți permite să personalizezi interfața cu teme diverse.

  5. Kika Emoji Keyboard - GIF Free

    Kika Emoji Keyboard – GIF Free

    Accesează, de pe tastatura telefonului tău, o incredibilă varietate de smileys şi emoticoane pentru a face e-mailuri şi mesajele mai expresive. Oferă peste 3000 emoticoane şi emoji, corectare automată şi predicţie a cuvintelor și dicționar în peste 30 de limbi.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…