Top 5 aplicații pentru Valentine’s Day pe Android

image for ziua indragostitilor

Anual, pe 14 februarie este sărbătorită Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Valentine’s Day.

Dacă ești într-o relație, cu siguranță știi importanța acestei zilei. În cadrul articolului de astăzi îți sugerăm o serie de aplicații care îți pot transforma seara de Valentine’s Day într-una memorabilă.

Nu uita să postezi un comentariu în care să ne spui care aplicație te-a ajutat cel mai mult.

 1. Amazon Shopping

  Amazon Shopping

  Prin intermediul aplicației vei putea verifica şi cumpăra orice de pe site-ul Amazon, direct de pe smartphone-ul Android. Nu mai pierde timpul, cumpără cadoul perfect pentru persoana iubită cu ocazia Valentine’s Day.

 2. iHeartRadio - Music & Radio

  iHeartRadio – Music & Radio

  iHeartRadio este o aplicație prin intermediul căreia vei putea asculta posturi de radio din toată lumea. Alege radiouri tematice și crează o atmosferă romantică cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

 3. Booking.com 640.000+ hoteluri

  Booking.com 640.000+ hoteluri

  Surprinde-ți persoana iubită cu o călătorie ad-hoc de Valentine’s Day. Caută și rezervă hoteluri din zona turistică dorită și planifică un city break cu care sigur îți vei impresiona într-un mod plăcut partenera.

 4. Allrecipes Dinner Spinner

  Allrecipes Dinner Spinner

  Organizează o cină romantică în propria locuință și suprinde-ți partenera cu ajutorul unor rețete delicioase. Alege unul dintre preparate și urmează pașii îndeaproape pentru ca rețeta să iasă perfect.

 5. Tinder

  Tinder

  Tinder este o aplicaţie de interacţiune socială prin intermediul căreia poți să îți faci noi prieteniAplicaţia îţi arată oamenii din zona ta, care ar putea fi interesaţi de chat şi vă oferă posibilitatea să vă conversați.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…