Top 5 aplicații pentru Valentine’s Day pe Android

image for ziua indragostitilor

Anual, pe 14 februarie este sărbătorită Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Valentine’s Day.

Dacă ești într-o relație, cu siguranță știi importanța acestei zilei. În cadrul articolului de astăzi îți sugerăm o serie de aplicații care îți pot transforma seara de Valentine’s Day într-una memorabilă.

Nu uita să postezi un comentariu în care să ne spui care aplicație te-a ajutat cel mai mult.

  1. Amazon Shopping

    Amazon Shopping

    Prin intermediul aplicației vei putea verifica şi cumpăra orice de pe site-ul Amazon, direct de pe smartphone-ul Android. Nu mai pierde timpul, cumpără cadoul perfect pentru persoana iubită cu ocazia Valentine’s Day.

  2. iHeartRadio - Music & Radio

    iHeartRadio – Music & Radio

    iHeartRadio este o aplicație prin intermediul căreia vei putea asculta posturi de radio din toată lumea. Alege radiouri tematice și crează o atmosferă romantică cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

  3. Booking.com 640.000+ hoteluri

    Booking.com 640.000+ hoteluri

    Surprinde-ți persoana iubită cu o călătorie ad-hoc de Valentine’s Day. Caută și rezervă hoteluri din zona turistică dorită și planifică un city break cu care sigur îți vei impresiona într-un mod plăcut partenera.

  4. Allrecipes Dinner Spinner

    Allrecipes Dinner Spinner

    Organizează o cină romantică în propria locuință și suprinde-ți partenera cu ajutorul unor rețete delicioase. Alege unul dintre preparate și urmează pașii îndeaproape pentru ca rețeta să iasă perfect.

  5. Tinder

    Tinder

    Tinder este o aplicaţie de interacţiune socială prin intermediul căreia poți să îți faci noi prieteniAplicaţia îţi arată oamenii din zona ta, care ar putea fi interesaţi de chat şi vă oferă posibilitatea să vă conversați.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…