Top 5 aplicații pentru Valentine’s Day pe Android

image for ziua indragostitilor

Anual, pe 14 februarie este sărbătorită Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Valentine’s Day.

Dacă ești într-o relație, cu siguranță știi importanța acestei zilei. În cadrul articolului de astăzi îți sugerăm o serie de aplicații care îți pot transforma seara de Valentine’s Day într-una memorabilă.

Nu uita să postezi un comentariu în care să ne spui care aplicație te-a ajutat cel mai mult.

 1. Amazon Shopping

  Amazon Shopping

  Prin intermediul aplicației vei putea verifica şi cumpăra orice de pe site-ul Amazon, direct de pe smartphone-ul Android. Nu mai pierde timpul, cumpără cadoul perfect pentru persoana iubită cu ocazia Valentine’s Day.

 2. iHeartRadio - Music & Radio

  iHeartRadio – Music & Radio

  iHeartRadio este o aplicație prin intermediul căreia vei putea asculta posturi de radio din toată lumea. Alege radiouri tematice și crează o atmosferă romantică cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

 3. Booking.com 640.000+ hoteluri

  Booking.com 640.000+ hoteluri

  Surprinde-ți persoana iubită cu o călătorie ad-hoc de Valentine’s Day. Caută și rezervă hoteluri din zona turistică dorită și planifică un city break cu care sigur îți vei impresiona într-un mod plăcut partenera.

 4. Allrecipes Dinner Spinner

  Allrecipes Dinner Spinner

  Organizează o cină romantică în propria locuință și suprinde-ți partenera cu ajutorul unor rețete delicioase. Alege unul dintre preparate și urmează pașii îndeaproape pentru ca rețeta să iasă perfect.

 5. Tinder

  Tinder

  Tinder este o aplicaţie de interacţiune socială prin intermediul căreia poți să îți faci noi prieteniAplicaţia îţi arată oamenii din zona ta, care ar putea fi interesaţi de chat şi vă oferă posibilitatea să vă conversați.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…