Cele mai bune aplicații din iunie 2019: Lime Player, Steam Chat

În luna iunie, cele mai căutate aplicații pentru telefoanele cu Android au fost cele cu adevărat utile. Fie că vorbim de un player pentru filme care suportă subtitrări, fie de aplicația unei bănci, fie de o aplicație de chat, acestea sunt utilitare fără de care fie nu te-ai putea descurca, fie te-ai descurca foarte greu. De aceea este bine să le ai la îndemână, pentru a rezolva totul la timp și fără dureri de cap.

  1. Lime Player

    Lime Player

    Lime Player este un media player puternic. Funcționează perfect cu toate tipurile de fișiere video. Suportă încărcarea subtitrărilor locale și, de asemenea, poate descărca subtitrări de pe opensubtitles.org. Suportă accelerare hardware prin HW+ Decoder.

  2. Steam Chat

    Steam Chat

    Steam Chat este o aplicaţie de tip messenger care îţi permite să iei pe mobil conversaţiile de pe aplicaţia Steam din PC. Poţi vedea cine e în joc sau online, din lista ta de prieteni, trimiţi gif-uri, linkuri, linkuri de invitații, creezi grupuri sau canale de chat. Toate de pe telefonul tău cu Android.

  3. Vremea

    Vremea

    Aplicația gratuită Vremea îți aduce prognoza meteo de la toate stațiile meteo profesioniste din lume. Oferă cele mai bune prognoze meteo la nivel local, radar meteorologic interactiv, hărți prin satelit și alerte de condiții meteo severe. Dacă vrei să îți planifici vacanța, ai nevoie de această aplicație. Ea îți oferă o prognoză meteo cu zece zile în avans.

  4. Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop

    Cu Enlight Pixaloop poți da viață fotografiilor tale. Această aplicație pentru Android transformă pozele statice în animații. Este foarte ușor de folosit, cu câteva tap-uri și swipe-uri fotografiile tale vor fi pline de viață și numai bune de postat pe Instagram.

  5. BT Pay

    BT Pay

    BT Pay este aplicația pentru plăți online de la Banca Transilvania. Cu aceasta îți poți înregistra cardurile și apoi poți folosi telefonul pentru plata contactless, poți transfera bani între conturile tale sau către alte conturi, poți verifica ce bani mai ai pe card și istoricul tranzacțiilor. Totul securizat 100%.

  6. Card Sodexo Romania

    Card Sodexo Romania

    Aplicația Card Sodexo România este destinată deținătorilor de carduri Sodexo precum și celor care dețin carduri de masă Gusto Pass. Prin aceasta poți verifica soldul disponibil, poți recomanda locații, poți descoperi oferte și promoții precum și toți partenerii Sodexo. Aplicația mai suportă adăugarea de carduri virtuale.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…