Cele mai cool trucuri pentru Facebook Messenger pe care le-ai ratat!

messengerDupă cum bine știm, Facebook este cea mai populară rețea socială de pe planetă, o mulțime de oameni bazându-te pe serviciile de messenger pentru a comunica cu prietenii și familia din orice colț al lumii. Noi îți vom prezenta aici cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a profita la maxim de Facebook Messenger.

1. Joacă baschet pe Facebook MessengerImagine de la Cele mai cool trucuri pentru Facebook Messenger pe care le-ai ratat!

Cea mai nouă versiune a aplicație are o caracteristică care îți permite să joci baschet în timpul unui chat. Jocul este gratuit, dar este ascuns. Pentru a-l accesa ai nevoie de ultima versiune de Messenger, să deschizi un chat și să trimiți emoji-ul cu mingea de baschet. Odată ce ai trimis emoji-ul, fă click pe el pentru a juca.

 

2. Oprește notificările

Știm cum este când cineva pornește o conversație de grup și dintr-o dată te trezești cu zeci de notificări. Pentru a opri acest lucru, poți opri notificările de la aplicație, apăsând câteva secunde pe conversația pe care dorești să o pui pe mut, și selecând „Mute notifications”.

3. Partajează fișiere Dropbox 

Dacă ești o persoană care folosește aplicația Dropbox, acest sfat este pentru tine. În chat-ul de messenger, apasă pe „More” și vei vedea opțiunea de Dropbox. Apasând vei avea opțiunea de a răsfoi prin fișierele tale și să trimiți fișierul dorit.

4. Joacă șah

Dacă jocul de baschet menționat anterior nu este pe gustul tău, atunci încearcă jocul de șah. Trebuie să scri @fbchess play în chat și va apărea o tablă. Poți selecta piesele folosind K pentru rege, Q pentru regină, N pentru cal, R pentru tură și P pentru pioni. Odată selectate piesele, adaugă litera și numărul la care vrei să muți. De exemplu, cu @fbchess Kd3 vei muta regele la D3.

5. Cum să trimiți sau să vezi o locație 

Dacă vrei să le arăți rapid prietenilor locația ta, tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj, atâta timp când ai localizarea pornită din setările telefonului. Deasemenea dacă prieteni tăi au localizarea pornită le vei putea vedea locația.

6. Cum să trimiți un emoji uriaș 

Dacă vrei să trimiți un thumbs up uriaș sau orice alt emoji care îl ai selectat, apasă lung pe buton pentru a-l mări. Poți schimba oricând emoji-ul din chat intrând la informații.

Tu ce trucuri de Messenger ai descoperit? Spune-ne în comentarii.

 

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…