5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

Imagine de la 5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s-ar putea să ai rezervări despre produsele fabricate în China, dar nu trebuie să îți faci griji deoarece îți vom da toate sfaturile necesare pentru a realiza cumpărături ieftine și fantastice! 

1. Multitudinea de produse

Trebuie mai întâi clarificat faptul că AliExpress nu este un magazin, ci o platformă care conectează vânzătorii cu cumpărătorii. Astfel, ai la dispoziție o varietate uriașă de produse, care variază în preț, din care poți alege produsul potrivit ție. Pe lângă toate acestea, există o mulțime de produse care nu le vei găsi pe Ebay sau Amazon.

2. Prețuri avantajoase

Majoritatea produselor pe care le vei găsi pe AliExpress sunt cu mult mai ieftine decât în alte locuri și chiar în România. Deasemenea, de multe ori vei vedea că transportul este gratuit. 

3. Controlul utilizatorilor

AliExpress are grijă să controleze comportamentul vânzătorilor și protejează în același timp cumpărătorii. Poți identifica vânzătorii de încredere după reputația obținută. 

4. Metode de plată sigure

Toate metodele de plată disponibilie pe AliExpress sunt extrem de sigure. AliPay este o metodă foarte similară cu PayPal. Atunci când faci o achiziție, bani sunt reținuți de o a treia parte care va plăti vânzătorul doar atunci când ai primit produsul și ești mulțumit de el.

5. Poți găsi produse 100% originale

Pentru a vedea dacă un produs este 100% original, trebuie să iei în considerare câteva lucruri. Dacă prețul nu este cu mult mai ieftin decât pe site-ul oficial este posibil să fie original. Dacă prețul este la jumătate, trebuie să fi atent. O altă medotă este să verfici descrierea produsului pentru cuvinte precum „original” și/sau „autentic”. Desemenea poți căuta sigla “Guaranteed Genuine”.

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…