5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

Imagine de la 5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s-ar putea să ai rezervări despre produsele fabricate în China, dar nu trebuie să îți faci griji deoarece îți vom da toate sfaturile necesare pentru a realiza cumpărături ieftine și fantastice! 

1. Multitudinea de produse

Trebuie mai întâi clarificat faptul că AliExpress nu este un magazin, ci o platformă care conectează vânzătorii cu cumpărătorii. Astfel, ai la dispoziție o varietate uriașă de produse, care variază în preț, din care poți alege produsul potrivit ție. Pe lângă toate acestea, există o mulțime de produse care nu le vei găsi pe Ebay sau Amazon.

2. Prețuri avantajoase

Majoritatea produselor pe care le vei găsi pe AliExpress sunt cu mult mai ieftine decât în alte locuri și chiar în România. Deasemenea, de multe ori vei vedea că transportul este gratuit. 

3. Controlul utilizatorilor

AliExpress are grijă să controleze comportamentul vânzătorilor și protejează în același timp cumpărătorii. Poți identifica vânzătorii de încredere după reputația obținută. 

4. Metode de plată sigure

Toate metodele de plată disponibilie pe AliExpress sunt extrem de sigure. AliPay este o metodă foarte similară cu PayPal. Atunci când faci o achiziție, bani sunt reținuți de o a treia parte care va plăti vânzătorul doar atunci când ai primit produsul și ești mulțumit de el.

5. Poți găsi produse 100% originale

Pentru a vedea dacă un produs este 100% original, trebuie să iei în considerare câteva lucruri. Dacă prețul nu este cu mult mai ieftin decât pe site-ul oficial este posibil să fie original. Dacă prețul este la jumătate, trebuie să fi atent. O altă medotă este să verfici descrierea produsului pentru cuvinte precum „original” și/sau „autentic”. Desemenea poți căuta sigla “Guaranteed Genuine”.

Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook
Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook

Facebook este rețeaua socială cea mai utilizată din întreaga lume. Este caracterizată de versatilitate, putând fi folosită fie pentru a posta text și link-uri, fie poze sau video. Facebook poate fi folosit cu ușurință precum un profesionist. Poți realiza cu ușurință acțiuni a…

Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp
Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp

WhatsApp oferă din ce în ce mai multe opțiuni pentru comunicare. Deși multă lume spune că securitatea convorbirilor nu este atât de bună pe WhatsApp, aplicația deținută de Facebook rămâne cel mai popular serviciu de mesagerie. Dacă ești înscris în WhatsApp Beta, vei observa c…

Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram
Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram

Comunicarea pe rețelele sociale implică din ce în ce mai multe opțiuni. În cele ce urmează îți vom prezenta noua opțiune Instagram de a crea un sticker animat cu tine. Opțiunea îți permite să creezi un GIF emoji cu fața ta, în care să îți exprimi sentimentele. Acesta poate fi…

Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android
Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android

Calitatea clipurilor video pentru telefoanele cu Android a crescut considerabil. Chiar și în condiții de luminozitate redusă poți obține secvențe uimitoare. În cele ce urmează, îți vom arăta cum se extrage o imagine dintr-un clip video pe telefonul cu Android. Ai nevoie de ap…