Cele mai bune aplicații imobiliare pentru Android cu care vinzi, cumperi sau închiriezi locuințe

Dacă îți dorești să cumperi o locuință sau să faci afaceri imobiliare, trebuie să fii mereu la curent cu piața de profil. Ai nevoie să știi atât fluctuațiile de preț, cât și referințele pe zone.

Pentru a nu rata aceste informații, ai nevoie de aplicații Android pentru a vinde online și local. Iată cele mai bune aplicații imobiliare pentru Android cu care să vinzi, să cumperi sau să închiriezi locuințe. De asemenea, îți vom prezenta și câteva aplicații pentru editarea pozelor pe care le pui în anunțuri.

 1. OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro – Anunțuri gratuite este o aplicație de cumpărături pentru Android. Acoperă aproape toată piața românească, de la imobiliare până la articole sportive, instrumente muzicale sau antichități. Aplicația te ajută printr-un sistem de localizare facil dar și prin protecția oferită la tranzacții.

 2. Imobiliare.ro

  Imobiliare.ro

  Imobiliare.ro este aplicația utilitară Android cu care să găsești o locuință de cumpărat sau de închiriat. Aici vei găsi atât anunțuri de la persoane fizice care vând sau închiriază, cât și în sistem business to business pentru birouri sau spații de producție.

 3. HomeZZ.ro Anunturi Imobiliare

  HomeZZ.ro Anunturi Imobiliare

  HomeZZ.Ro Anunțuri Imobiliare te ajută să te muți. Caută printre mii de anunțuri de cumpărare, vânzare sau închiriere de locuințe. Ai un sistem de filtrare foarte detaliat, prin care vei putea găsi casa cea mai apropiată de dorințele și posibilitățile tale.

 4. Storia - Anunturi Imobiliare

  Storia – Anunturi Imobiliare

  Storia – Anunțuri imobiliare este o aplicație Android pentru cumpărarea de case. Localizează foarte bine proprietățile pe hartă, adaugă sau caută anunțuri cât mai detaliat și salvează-ți o listă de locuințe pe care să le vizitezi.

 5. Airbnb

  Airbnb

  Airbnb este o aplicație de călătorie. Cu ea poți intra rapid în contact cu persoana care închiriază o locuință pentru a stabili toate detaliile. Interesant este faptul că aici găsești foarte mulți proprietari care oferă posibilitatea de a închiria un apartament sau o casă pe termen lung.

 6. TouchRetouch

  TouchRetouch

  TouchRetouch este o aplicație Android pentru editarea fotografiilor. Utilă în special atunci când vrei să postezi un anunț imobiliar de pe telefonul mobil. Cu ajutorul ei retușezi și aranjezi pozele din apartamentul pe care îl vinzi sau îl închiriezi direct pe telefon și apoi le postezi în aplicația de imobiliare.

 7. Snapseed

  Snapseed

  Snapseed este o aplicație destinată editării fotografiilor. Dispune de 29 de instrumente și filtre pentru ca orice poză care pleacă din telefonul tău să fie perfectă. Deschide și fișiere RAW și le convertește în JPG. Rotește, accentuează culorile și adaugă efecte în zone bine definite din fotografie.

 8. VSCO Cam®

  VSCO Cam®

  VSCO Cam® este o aplicație Android pentru cameră foto și editarea pozelor. Dispune de instrumente utile pentru orice situație în care faci poze și este utilă în special atunci când faci poze pentru anunțuri. De asemenea, include și preseturi care imită pozele făcute cu o cameră analog, pe film.

Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare
Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare

Să cumperi sau să închiriezi un apartament nu este foarte uşor. De multe ori dorinţele noastre nu se regăsesc în piaţă sau în suma de bani pe care o avem disponibilă. De asemenea, locuinţele cu preţuri decente de obicei se închiriază sau se vând foarte repede. Din acest motiv…

5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress
5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s…