Cele mai bune aplicații cashback pentru Android pe care să le descarci

Fă economii la cumpărăturile online. Foarte multe magazine oferă cashback, un procent din suma plătită, ca formă de stimulare. Suma se întoarce direct pe cardul tău.

Dacă ai aceste reduceri într-o aplicație, este și mai bine. De aceea, în cele ce urmează îți vom prezenta cinci aplicații cashback pentru Android cu care să economisești bani.

 1. Ebates Cash Back & Coupons

  Ebates Cash Back & Coupons

  Ebates Cash Back & Coupons este o aplicație de cupoane pentru Android cu care obții reduceri de la magazinele participante. Uneori, aceste recompense devin personalizate, iar tu poți obține reduceri sau cashback suplimentar atunci când cumperi de la magazinul tău preferat.

 2. Ibotta – Cash back Coupons.

  Ibotta – Cash back Coupons.

  Ibotta – Cash back Coupons. este aplicația de care ai nevoie la cumpărături. Obține cupoane de reducere pe Android sau cashback direct pe card. Reducerile pot fi aplicate urmând linkurile personalizate din aplicație.

 3. Cashback App

  Cashback App

  Cashback App este o aplicație de cashback pentru telefonul cu Android. Primește puncte atunci când faci cumpărăturile, folosește cupoane de reducere sau chiar bani înapoi direct pe card. Reducerile sunt aplicabile inclusiv în magazinele fizice, pentru care poți primi indicații de orientare.

 4. Revolut

  Revolut

  Revolut este o aplicație de finanțe pentru Android. Îți oferă reduceri la numeroase magazine online sau cashback atunci când îți cumperi pachete de vacanță. Creează fonduri sau pușculițe pentru fiecare proiect în parte și administrează-ți banii mai ușor.

 5. FreeCharge - Mobile Recharge

  FreeCharge – Mobile Recharge

  FreeCharge – Mobile Recharge este o aplicație de cumpărături.  Prin aceasta poți plăti facturile și poți face cumpărături la marile lanțuri de magazine obținând reduceri și cashback, poți încărca e-wallet-uri sau poți face transfer de bani.

Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare
Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare

Să cumperi sau să închiriezi un apartament nu este foarte uşor. De multe ori dorinţele noastre nu se regăsesc în piaţă sau în suma de bani pe care o avem disponibilă. De asemenea, locuinţele cu preţuri decente de obicei se închiriază sau se vând foarte repede. Din acest motiv…

5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress
5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s…