Cum schimbi fundalul unui story pe Instagram

Dacă ești sătul de fundalul negru pe care îl ai la story, Instagram are o veste bună pentru tine. Acum poți alege orice culoare în momentul în care postezi. În cele ce urmează îți vom arăta cum schimbi fundalul unui story pe Instagram. Este simplu și te ajută să ieși în evidență.

Alege o culoare pentru un story

Instagram vine cu foarte multe opțiuni de personalizare a conținutului. Această abordare tinde să fidelizeze utilizatorii rețelei care, de obicei, vor petrece mai mul timp aici.

După schimbarea culorilor și a temei la Instagram Chat, a venit momentul să poți schimba și negrul monoton de la Instagram Story. Iată cum faci acest lucru:

  • Intră pe Instagram.
  • Apasă butonul + și selectează Story.
  • Apasă butonul Aa din stânga.
  • Apasă cercul colorat din dreapta jos.
  • O apăsare scurtă schimbă culoarea Dacă ții apăsat lung, îți va apărea o paletă de culori din care poți selecta nuanța potrivită făcând slide pe ea.

Astfel, noul tău story cu un fundal mai interesant va fi distribuit către followeri sau către lista de prieteni apropiați. Astfel de story-uri pot genera mai multe vizualizări pe fundal și mai multe like-uri.

Din păcate, fundalul nu poate fi editat pentru un story după ce îl postezi. De aceea, este bine să revezi tot procesul și să faci eventuale modificări înainte de a posta.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială prin care distribui conținut foto și video. Editează-ți creațiile folosind instrumentele din aplicație și apoi postează în timeline sau sub formă de story. Clipurile video pot fi distribuite sub formă de Reel pentru care am creat un ghid pas cu pas.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…