Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună.

Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care durează doar 24 de ore, iar apoi se autodistrug. Acestea ajută la evidențierea unor situații de moment. Sunt unele aspecte ale instatstories care pot fi modificate și altele care nu, după ce au fost postate. Iată ce poți face după ce ai publicat.

Ce poți edita după publicarea unui instastory

După ce story-ul a fost publicat pe instagram, acesta rămâne vizibil timp de 24 de ore pentru audiență, însă tu îl poți accesa oricând. Pentru a edita anumiți parametri după postare, urmează acești paș:

 • Apasă pe story pentru a-l deschide.
 • Apasă More.
 • Apasă Story Settings.
 • Pentru permiterea repostării de către alți useri, bifează Allow Resharing to Stories.
 • Pentru a permite răspunsuri la story pe care să le primești prin Direct Message, bifează una dintre opțiunile de la Allow Replies and Reactions, fie de la followerii tăi, fie doar de la cei cărora și tu le-ai dat follow.

Ce poți edita la un highlited story

Highlited stories sunt story-uri Instagram pe care le poți păstra în mod nedefinit publice pe pagina ta. Acestea pot fi vizibile și se pot edita. Iată ce poți schimba la ele:

 • Poți adăuga conținut din alte story-uri.
 • Poți șterge unele dintre story-uri.
 • Îi poți schimba titlul.

Ce nu poți schimba la un Instagram Story

La un story nu poți schimba conținutul postat inițial. Așadar, nu poți să adaugi versuri, imagini sau clipuri noi, să ștergi din conținut sau să editezi fotografii pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol? Trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o rețea socială destinată postării de imagini și clipuri. Dispune de o mulțime de filtre pe care le poți găsi în aplicația oficială, dar le poți descărca și din alte părți, precum filtrele ascunse. Poți, de asemenea, posta stories, care se șterg în 24 de ore sau reels, clipuri video create și editate de tine.

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…

Cum faci vizibile postările și story-urile ascunse pe Instagram
Cum faci vizibile postările și story-urile ascunse pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele de socializare, unde utilizatorii pot împărtăși momente din viața lor prin postări și povești. Cu toate acestea, uneori poți alege să ascunzi postările sau poveștile anumitor utilizatori pentru diverse motive. Dacă te-ai răzg…

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…