Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună.

Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care durează doar 24 de ore, iar apoi se autodistrug. Acestea ajută la evidențierea unor situații de moment. Sunt unele aspecte ale instatstories care pot fi modificate și altele care nu, după ce au fost postate. Iată ce poți face după ce ai publicat.

Ce poți edita după publicarea unui instastory

După ce story-ul a fost publicat pe instagram, acesta rămâne vizibil timp de 24 de ore pentru audiență, însă tu îl poți accesa oricând. Pentru a edita anumiți parametri după postare, urmează acești paș:

 • Apasă pe story pentru a-l deschide.
 • Apasă More.
 • Apasă Story Settings.
 • Pentru permiterea repostării de către alți useri, bifează Allow Resharing to Stories.
 • Pentru a permite răspunsuri la story pe care să le primești prin Direct Message, bifează una dintre opțiunile de la Allow Replies and Reactions, fie de la followerii tăi, fie doar de la cei cărora și tu le-ai dat follow.

Ce poți edita la un highlited story

Highlited stories sunt story-uri Instagram pe care le poți păstra în mod nedefinit publice pe pagina ta. Acestea pot fi vizibile și se pot edita. Iată ce poți schimba la ele:

 • Poți adăuga conținut din alte story-uri.
 • Poți șterge unele dintre story-uri.
 • Îi poți schimba titlul.

Ce nu poți schimba la un Instagram Story

La un story nu poți schimba conținutul postat inițial. Așadar, nu poți să adaugi versuri, imagini sau clipuri noi, să ștergi din conținut sau să editezi fotografii pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol? Trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o rețea socială destinată postării de imagini și clipuri. Dispune de o mulțime de filtre pe care le poți găsi în aplicația oficială, dar le poți descărca și din alte părți, precum filtrele ascunse. Poți, de asemenea, posta stories, care se șterg în 24 de ore sau reels, clipuri video create și editate de tine.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …