Cum folosești Telegram fără să descarci aplicația

Telegram este o aplicație care se poate folosi în orice ecosistem. Există aplicații standalone pentru Android, iOS, Mac, Windows și Linux, însă se poate folosi în orice browser.

În acest caz, Telegram folosește o formă numită Progressive Web App. Iată cum se folosește și ce funcții are.

Cum se folosește Telegram fără a fi instalat

Telegram folosită în forma Progressive Web App are o mare parte din funcțiile aplicației pentru platformele mobile. Este perfectă pentru device-urile care nu au destul spațiu de stocare sau pentru cele mai vechi, care nu beneficiază de destule resurse (procesor, RAM etc.).

Pentru a accesa aplicația web a Telegram, intră la https://web.telegram.org/k/. Instalarea ei în Chrome se face apăsând butonul de meniu al Google Chrome și apoi Install Telegram Web.

Apoi scanează codul QR din aplicația Telegram de pe Android. Îl găsești la Meniu – Settings – Devices – Link Desktop Device. Dacă vrei să te loghezi în browserul de pe telefon, apasă Log In by Phone Number, introdu numărul de telefon cu tot cu prefixul de țară și apoi introdu codul de confirmare primit prin SMS.

Iată câteva dintre funcțiile utile ale Telegram disponibile:

  • Folosește contul propriu.
  • Trimite mesaje formatate.
  • Trimite fișiere și poze.
  • Trimite mesaje vocale.
  • Folosește stickere și emoji.

Printre opțiunile indisponibile în aplicația web se numără  crearea unui cont nou, folosirea chatului secret, trimiterea de GIF-uri animate printr-un bot de Telegram, trimiterea de stickere animate, mesajele programate sau silențioase, trimiterea locației, a sondajelor, a contactelor sau a clipurilor video, personalizarea interfeței.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare disponibilă în toate sistemele de operare comune sau în web browser. Trimite mesaje, poze și clipuri video prietenilor sau fă apeluri audio și video sau de grup. Poți trimite notificări pe canale pe care le poți customiza după cum dorești.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…