Cum descarci videoclipuri de pe TikTok pe telefonul cu Android

TikTok este o aplicație social media dezvoltată în China. Este destinată, în principal, interacțiunii prin videoclipuri de dimensiuni reduse, de cele mai multe ori amuzante sau provocatoare.

Clipurile se pot descărca și se pot salva pe telefonul cu Android, chiar dacă nu există un buton de descărcare afișat în aplicație. În continuare îți prezentăm câteva metode pentru a descărca clipuri de pe TikTok. Iar dacă vrei mai multe aplicații social media, avem și o listă detaliată.

Cum descarci manual clipuri de pe TikTok

Chiar în lipsa unui buton de descărcare, clipurile de pe TikTok pot fi salvate în telefon. Trebuie menționat că, în cazul în care uploaderul a setat permisiunile ca doar prietenii să poată descărca clipul, opțiunea nu este valabilă. Iată cum faci acest lucru:

 • Intră în aplicația TikTok pe telefonul cu Android.
 • Deschide videoclipul pe care vrei să îl descarci.
 • Apasă butonul de share din dreapta.
 • Selectează Download Video.

De aici, poți edita videoclipul sau îl poți trimite mai departe, după cum dorești.

Trimite clipuri TikTok prin email

Pentru a trimite clipurile de pe TikTok, trebuie să apeși butonul share din dreapta clipului, apoi să alegi opțiunea Email. Aceasta va atașa la un email gol clipul în format MP4, pe care apoi îl poți trimite oricui dorești. Poți opta aplicația de mail preferată. Mai multe aplicații din categoria email găsești aici.

Salvează videoclipuri TikTok folosind aplicații dedicate

Aplicațiile dedicate întotdeauna te vor salva atunci când vrei să descarci un clip de pe TikTok la rezoluție maximă și fără watermark. Iar dacă vrei o aplicație specială cu efecte speciale pentru clipurile tale, poți folosi Zoomerang – TikTok effects.

Am selectat două astfel de aplicații, care te vor ajuta în proiectele tale: 

 1. Video Downloader for TikTok - No Watermark

  Video Downloader for TikTok – No Watermark

  Video Downloader for TikTok – No Watermark este o aplicație care te ajută să salvezi clipuri video de pe TikTok pentru ca apoi să le poți urmări inclusiv când ești offline. Beneficiază și de funcție de descărcare automată.

 2. Downloader for Tik Tok

  Downloader for Tik Tok

  Downloader for TikTok te ajută să descarci conținut de pe TikTok în doar câțiva pași. Funcționează la fel de bine atât cu TikTok, cât și cu TikTok Lite. Clipurile descărcate le vei găsi în galeria telefonului.

Cele mai bune aplicații reminder pentru Android
Cele mai bune aplicații reminder pentru Android

Dacă ai un stil de viață mai dezordonat, e foarte probabil să ai nevoie de o agendă în care să îți planifici lucrurile. Astfel, nu vei încurca datele și vei ști întotdeauna ce ai de făcut. Din fericire, agenda de lucru este încă un aspect al vieții care s-a mutat pe telefonul…

WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp
WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp

WhatsApp nu are foarte multe elemente pe care le poți customiza. Deși dezvoltatorii depun eforturi pentru a include opțiuni noi în aplicație, aceasta nu este nici pe departe una flexibilă. WhatsApp Plus a venit să schimbe aceste lucruri. Este un mod, o versiune neoficială și …

Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram
Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram

Fie că folosești Instagram în scop personal, ca să postezi poze pentru prieteni și familie, fie că îl folosești ca unealtă de business, Instagram este o rețea care nu trebuie ignorată. Una dintre marile întrebări ale tuturor utilizatorilor se referă la vizitatorii profilului.…

Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger
Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger

Facebook Messenger a evoluat de la un serviciu de mesagerie simplu la unul plin de opțiuni. Pe lângă clasicele apeluri video sau audio, precum și transferul de fișiere, Messenger se oferă să înglobeze și SMS-urile. Deși pare tentantă, opțiunea va fi o bătaie de cap atunci cân…